Vakıfbank’tan “Anneler Günü”ne Özel Kredi Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Vakıfbank’tan “Anneler Günü”ne Özel Kredi Kampanyası

Tarihler: 08 Mayıs 2012 Salı ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Vakıfbank

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

En değerli varlıklarımız olan annelerimizi unutmayan VakıfBank, Anneler Günü’ne özel kredi kampanyası düzenleyerek, tüm bireysel müşterilerine cazip koşullarda kredi imkanı sağlıyor.

Vakıfbank “Anneler Günü”ne özel olarak düzenlediği kredi kampanyasıyla, yine halden anlıyor, yine müşterilerinin ihtiyaçlarını en cazip koşullarda karşılıyor.

VakıfBank Anneler Günü dolayısıyla tüm bireysel müşterilerinin hizmetine sunduğu “Anneler Günü Kredi Kampanyası”yla, tüm annelerin bu güzel gününü kutluyor. Müşteri ihtiyaçlarına paralel olarak uygulamaya konulan bu kampanya, %1.15 faiz oranı ve 11 aya varan vade seçenekleriyle 5.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlere, uygun faiz oranı ve vadelerle ödeme kolaylığı sağlanıyor. Tüm VakıfBank müşterilerinin kullanabileceği kredi için www.vakifbank.com.tr adresinden ve VakıfBank şubelerinden ayrıntılı bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT