Vatan’da Kampanyalar Çıldırmaya Devam Ediyor…

Alışveriş Alışveriş Vatan’da Kampanyalar Çıldırmaya Devam Ediyor…

Tarihler: 29 Haziran 2009 Pazartesi ~ 29 Temmuz 2009 Çarşamba

Firma: Vatan Bilgisayar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2009 ~ Tem 29, 2009
Vatan’da Kampanyalar Çıldırmaya Devam Ediyor…
Lenovo Ideapad Notebook şimdi 699 $ +KDV yerine 469 $+KDV !..

Lenovo IdeaPad G530 59-020780 Notebook Vatan Bilgisayar’da çok cazip fiyatla sahiplerini bekliyor. Stoklarla sınırlı olan bu ürünü Vatan Bilgisayar mağazalarından, web sitesinden (www.vatanbilgisayar.com) ve çağrı merkezinden (212 4445656) satın alabilirsiniz. Binlerce çeşit ürün ve marka alternatiflerine sahip Vatan Bilgisayar şimdi de Worldcard sahiplerine özel bu kampanyada 5 taksit imkanı sunuyor…

Intel Pentium İşlemcili, Windows Vista Home Basic TR işletim sistemi, çift katmanlı DVD optik sürücülü, 15.4” Widescreen parlak ekran gibi birçok özelliğe sahip Lenovo IdeaPad G530 59-020780 Notebook’lara cazip fiyat avantajı ile sahip olma fırsatını sakın kaçırmayın.
Vatan Bilgisayar’da, Worldcard sahiplerine özel bu kaçırılmayacak kampanya 30 Haziran 2009 tarihine kadar devam edecek.

Günde 1 TL ödeyerek ASUS Netbook sahibi olabilirsiniz!...
Binlerce çeşit ürün ve marka alternatiflerine sahip teknolojinin anavatanı Vatan Bilgisayar’ın sunduğu bir diğer kampanya ASUS Netbook kampanyası... 10 taksitte 650 TL ‘ye satışa sunulan ASUS EEEPC1000HA-S Netbook’a 23 Worldtaksit’te 699 TL KDV dahil fiyata; günde sadece 1 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Vatan Bilgisayar’da, Worldcard sahiplerine özel bu kaçırılmayacak kampanya 05 Temmuz 2009 tarihine kadar devam edecek.
Windows XP HOME Ed. TR, 1.4 kg. ağırlık, 160 GB kapasite, kamera, kart okuyucu gibi birçok özelliğe sahip ASUS EEEPC1000HA-S Netbook’a cazip ödeme koşulları ile sahip olma fırsatını sakın kaçırmayın.

Vatan mağazalarında yapacağınız avantajlı alışverişleri daha da avantajlı hale getirmeniz mümkün… Tüm Vatan mağazalarından ve web sitesinden ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz Vatancard’ınız ile yapacağınız alışverişlerde, tüm ürünlerde 5 Worldtaksit’te yüzde 12 indirim ve arkadaşını getirene % 5 VPara ayrıcalığı da sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT