Vestel Yeni Seri Çamaşır Makinelerinde A Sınıfı Enerjiyle A Sınıfı Hijyen

Alışveriş Alışveriş Vestel Yeni Seri Çamaşır Makinelerinde A Sınıfı Enerjiyle A Sınıfı Hijyen

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Vestel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
Vestel yeni seri çamaşır makinelerinde A sınıfı enerjiyle A sınıfı hijyen
Vestel’in yeni çamaşır makinesi serisi Intraton, Hidra ve Vilma; A sınıfı enerji tüketimi ile faturaları hafifletirken antibakteriyel özellikleri ile de A sınıfı hijyen sağlıyor. Estetikle üstün yıkama teknolojisinin birleştiği yeni seri çamaşır makinelerindeki çocuk kilidi sayesinde evdeki yaramazlar şimdi daha güvende...

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en modern beyaz eşya üretim merkezine sahip Vestel’in yeni seri çamaşır makineleri Vestel showroomlardaki yerlerini aldı. Üç farklı modelle Türk tüketicisinin beğenisine sunulan çamaşır makineleri, A sınıfı enerjiyle A sınıfı hijyen sağlayan özellikleri ile fark yaratacak.

Çocuk kilidi ile yaramazlar güvende Yeni seri çamaşır makinelerinden Vestel Intraton, 7.5 kiloluk çamaşır yıkama kapasitesi ile her evin ihtiyacını karşılayacak.
Antibakteriyel körüğü sayesinde çamaşırlarında hijyen arayan kadınların ilk tercihi olacak Vestel Intraton’un kapı emniyet sistemi ve çocuk kilidi de evdeki yaramazları kazalara karşı koruyor. Ayrıca Vestel Intraton’daki elektronik dengesiz yük kontrol sistemi, yüksek/alçak gerilim koruma sistemi ve hata kod sistemi makinenin güvenli çalışmasını sağlıyor. Estetikle güvenli yıkama teknolojisinin birleştiği Vestel Hidra Serisi de antibakteriyel özelliklere sahip. 6 kiloluk yıkama kapasitesi bulunan Hidra serisi çamaşır makinelerinde yine kapı emniyet sistemi ve çocuk kilidi özellikleri bulunuyor.

Kişiselleştirilebilir kontrol paneli OP-W sayesinde istenilen fonksiyonların yüklenebileceği Vilma serisi ise, 5 kiloluk yıkama kapasitesi, dokunmatik tuşlu elektronik kontrol paneli, 23 farklı programı ile fark yaratıyor. 30 cm genişlikte ve 180 derece açılabilir yükleme alanı ile rahat doldurma ve boşaltma imkanı tanıyan kapaklar ise Vestel’in tüm yeni seri çamaşır makinelerinin ortak özellikleri arasında yer alıyor. Yeni Vestel çamaşır makineleri, A sınıfı enerji tüketimi ile de elektrik faturalarını bir hayli hafifletecek.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT