Violetta`dan Gerçek Gibi Takılar

Alışveriş Alışveriş Violetta`dan Gerçek Gibi Takılar

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 24 Kasım 2006 Cuma

Firma: Violetta

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 24, 2006

VIOLETTA’DAN GERÇEK GİBİ TAKILAR
Sonbahar-Kış sezonu için geniş bir koleksiyon hazırlayan Uğur Kardeşler Bijuteri (UKB)’nin takı markası Violetta, farklı aksesuar tasarımlarıyla göz dolduruyor...

Giyimin tamamlayıcı unsuru olan aksesuarlar Violetta’nın farklı ve modern tasarımlarıyla her yaştan bayana hitap ediyor. Mücevher görünümlü aksesuarların gündemde olduğu 2007 kış koleksiyonunda Violetta, spor ya da klasik kıyafetlerle kullanılabilecek modeller tasarladı.

Elbiselerin, tişörtlerin, boğazlı kazakların üzerine takılan Violetta’nın kolyeleri ile şıklık tamamlanıyor. Swaroski taşlarla süslü motiflerin bulunduğu, kalın zincirli kolyeler sade kıyafetlerin tamamlayıcısı oluyor. Violetta, yüksek ücretler ödemeden altın şıklığında takı sahibi olma şansı veriyor.

UKB Hakkında: 1958 yılından beri üretim yapan firma, 1970 yılında kurumsallaşarak tüm ürünlerini UKB markası altında topladı. UKB hızlı atılımlarıyla ürün yelpazesini geliştirerek, bugün 5 bin toka ve takı çeşidiyle sektörün devi olmayı başardı. UKB ürünlerini, takıda Violetta, tokada Estella, çocuklara yönelik toka ve takılarını UKB Kids markası adı altında tüketiciye sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

bnce kolye güzel
kolye çok güzelllllllllllllllllllllll
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT