Vodafone E-Faturaya Geçenler Toyota Prius Kazanma Şansı Yakalıyor

Alışveriş Alışveriş Vodafone E-Faturaya Geçenler Toyota Prius Kazanma Şansı Yakalıyor

Tarihler: 09 Kasım 2010 Salı ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2010 ~ Oca 15, 2011

Bütün faaliyetlerinde çevreyi ve doğal kaynakları korumaya öncelik veren Vodafone, faturalarda kâğıt israfını önlemek için yeni bir kampanya başlattı. 15 Ocak 2011’e kadar faturasını yasal e-fatura olarak elektronik ortamda almayı seçen Vodafone bireysel faturalı hat aboneleri hibrid Toyota Prius otomobil için yapılacak çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

Dünyada mobil iletişim teknolojilerinin öncülüğünü yapan Vodafone çevrenin korunmasına verdiği önemle de sektörüne örnek oluyor. Vodafone Türkiye, abonelerini yasal e-fatura uygulamasından yararlanmaya teşvik ederek kâğıt israfını azaltmayı ve böylece doğayı korumayı amaçlayan yeni bir kampanya başlattı. 15 Ocak 2011 tarihine kadar basılı fatura yerine yasal e-fatura kullanımını seçen Vodafone bireysel faturalı hat aboneleri arasından bir talihli Toyota Prius hibrid otomobil kazanacak.

E-faturaya geçen aboneler kâğıt israfını önlemelerinin yanında olası posta gecikmelerinden etkilenmeden faturalarına kolay bir şekilde e-posta adreslerinden ulaşabilecekler.

Çekilişe kampanya süresi içinde ilk kez e-fatura kullanımı talebinde bulunup kampanya sonuna kadar talebini iptal ettirmemiş aktif bireysel faturalı hat kullanan aboneler dahil edilecektir.

"Abonelerimizi e-fatura kullanımına teşvik etmek ve çevre korumaya öncülük etmeyi hedefliyoruz”

Vodafone Türkiye Genel Bireysel Müşteriler Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı kampanya ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Vodafone tüm dünyada olduğu gibi Türkiye`de de en ileri mobil iletişim teknolojilerini abonelerinin hizmetine sunarken, faaliyetlerini çevre dostu bir yaklaşımla yürütüyor. Çevreye ve doğal kaynaklara zarar vermemek bizim için büyük önem taşıyor. Halen faturalı hat kullanan abonelerimiz yasal e-fatura hizmetimizden yararlanlar hem olası posta gecikmelerinden etkilenmeden faturalarına kolayca ulaşıyor hem de kağıt israfını önleyerek çevreyi korumaya katkıda bulunuyorlar.

Düzenlediğimizi kampanyanın sonunda bir abonemize benzin tasarrufu yapan, karbon salınımı daha az, çevre dostu Toyota hibrid otomobil hediye edeceğiz. Vodafone, ileri teknolojisiyle abonelerine hizmet etmeyi ve çevrenin korunmasına her zaman öncelik vermeyi sürdürecek."

Vodafone; e-fatura ile 7.000 Ağacı Korudu, 35000 Fidan Dikti
Vodafone, Ocak 2009 tarihi itibarı ile Türkiye`de hayata geçirdiği yasal e-fatura uygulaması ile bugüne kadar yaklaşık 5.3 milyon e-fatura gönderdi. Bu sayede yaklaşık 12 milyon kağıt

tasarrufu sağlandı ve yaklaşık 1100 ağacın da kesilmesine gerek kalmadı. Vodafone, elde edilen bu tasarrufa ek olarak doğal hayatın korunması amacıyla ÇEKÜL işbirliği ile son 2 yılda Alanya bölgesindeki ÇEKÜL Ormanı’na 35.000 fidan dikti.

Vodafone e-fatura gönderdiği abonelerine fatura suret gönderimlerini de elektronik ortamda yapıyor. Fatura suret gönderimlerinde de kâğıt kullanılmaması, 66 milyon kağıdın tasarruf edilmesi ve 5900 ağacın doğada korunması anlamına geliyor. Vodafone e-fatura uygulaması ile 7.000 ağacı koruyarak doğaya ciddi bir katkıda bulunmuş oldu.

Vodafone`un yasal e-fatura hizmeti, Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen standartlar çerçevesinde dijital imza teknolojisi ile tüm devlet kurum ve kuruluşlarında geçerli olan ücretsiz bir fatura servisidir. Vodafone aboneleri yasal e-fatura’yı gerek elektronik posta yoluyla, gerekse My Vodafone portalı üzerinden dijital imza teknolojisiyle alabilirler. Hem kurumsal hem de bireysel abonelere sunulan yasal e-fatura hizmeti; kağıt israfını önlemenin yanı sıra, kullanıcılara e-posta yoluyla her yerden fatura bilgilerine ulaşma olanağı sunuyor ve posta yoluyla yaşanabilecek gecikmelerin önüne geçilmesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT