Watsons Metro City ve Güneşli 212 Power Outlet İle 25 Mağazaya Ulaştı

Alışveriş Alışveriş Watsons Metro City ve Güneşli 212 Power Outlet İle 25 Mağazaya Ulaştı

Tarihler: 07 Ocak 2010 Perşembe ~ 07 Şubat 2010 Pazar

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2010 ~ Şub 7, 2010
Dünyanın en ünlü, yaygın ve ekonomik güzellik-bakım ürünleri mağazası zinciri Watsons, Güneşli 212 Power Outlet ve Metrocity mağazalarını geçtiğimiz günlerde hizmete sundu....

Kozmetikten kişisel bakıma A`dan Z`ye sağlık, güzellik ve kişisel bakım ürünleri ile sektörün en büyük perakende gruplarından biri olan Watsons, her geçen gün açtığı yeni mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor.

Dünya perakende devi Watsons, geçtiğimiz günlerde, aynı gün, Metrocity Alış Merkezi’nde ve Güneşli 212 Power Outlet’de 2 yeni mağaza açarak, 2009 yılında mağaza sayısını 25’e çıkardı.

Şampuandan kozmetiğe, saç kreminden ıslak bebek mendiline, el kreminden duş jeline kadar günlük hayatta herkesin ihtiyacı olan pek çok bakım ürününü bulabileceğiniz Watsons, Metrocity’deki 136m2’lik mağazası ile zemin katta hizmet vermeye başlarken, yılın son mağazasını ise 165m2 ile, Güneşli 212 Power Outlet’in 1. Katında açtı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT