Weber ile Yemek Keyfini Lezzet Şölenine Dönüştürün

Alışveriş Alışveriş Weber ile Yemek Keyfini Lezzet Şölenine Dönüştürün

Tarihler: 21 Nisan 2010 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2010 Cuma

Firma: Weber

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2010 ~ May 21, 2010
Bahar geldi; şimdi bahçeye yayılma vakti. Samimi bir ortamda geçen arkadaş toplantılarınıza eşlik edecek, leziz tatlarla süslenmiş bir sofra, partinizi unutulmaz kılacağı gibi, yemek yapmaktaki ustalığınız hakkında da uzun süre konuşulmasını sağlayacaktır. Akıllarda kalmak için fırsatı kaçırmayın, Weber One-Touch® Deluxe ile siz de harikalar yaratın!

Yaz geliyor, bahçede ya da balkonda gerçekleşecek partilere eşlik eden Weber yemeğin lezzetine lezzet katıyor. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Weber’in yeni mangal modeli One-Touch®Deluxe, yaz partilerinin vazgeçilmezleri arasındaki yerini alacağa benziyor.

Weber’in tüm mangal modellerinde bulunan direkt ve endirekt pişirme özelliği Weber One-Touch® Deluxe’te de mevcut. İçindeki 2 adet kömür sepetiyle adeta fırın vazifesini üstlenen mangalda bütün olarak hazırlanması tavsiye edilen tüm et, tavuk ve balık çeşitleri, mangalın kapağı açılmadığı sürece çevirmeye gerek kalmadan pişirilebiliyor. Ağır ağır pişerek lezzetine lezzet katılan etleri yemek de size kalıyor. Kısacası, eti mangala atın, siz keyfinize bakın. ‘Mangalda et pişirirken yapılan sohbetin keyfi başkadır, başında durup, arada etleri de çevireyim’ diyorsanız,

One-Touch® Deluxe’ü klasik mangal şeklinde de kullanabilirsiniz. Weber One-Touch® Deluxe’ün entegre termometresi, pişirme derecesini kolayca ayarlamanıza da imkan tanıyor. 57 cm çapındaki porselen-emaye kazanın yanında bulunan ısıya dayanıklı 2 adet çalışma tablası, yiyecekleri muhafaza etmenize yardımcı olurken, yemek pişirirken kullanacağınız malzemeleri asabileceğiniz 6 adet kanca ile tüm hava koşullarına dayanıklı yeni ve geliştirilmiş tekerlekler, izole edilmiş hava akım regülatörü, paslanmaz alüminyum havalandırma ve kömür ölçümü yapabileceğiniz sepetler de işinizi kolaylaştırıyor. Devrimci tasarımlı Weber One-Touch® Deluxe, pişirme keyfinize konfor katmak için daha yüksek çalışma alanı yaratacak biçimde üretilmiş ve güçlendirilmiş kapak kulbu ile kapak aralığı artırılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT