Weber’le Açık Havada Bayram Keyfi

Alışveriş Alışveriş Weber’le Açık Havada Bayram Keyfi

Tarihler: 16 Eylül 2009 Çarşamba ~ 16 Ekim 2009 Cuma

Firma: Weber

Telefon: 0216 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2009 ~ Eki 16, 2009
Weber’le Açık Havada Bayram Keyfi

Bu bayram, aile sofrasını bahçelere taşıyın. Sevdiklerinizle birlikte mangal keyfinin tadını çıkarın.

Bayram sofraları, aileleri ve en yakın dostları buluşturan, hoş sohbetlerin yapıldığı sofralardır. Buluşmalar ne kadar özelse, bayram sofraları da bir o kadar özeldir. Yazı bıraktığımız bu son günlerde, bayram sofranızı açık havaya taşımaya ne dersiniz? Açık havada dostlarla yapılan mangal partilerinin tadına doyum olmaz. Mangaldan gelen kokular arttıkça sohbet de koyulaşır, lezzet ve dostluk birbiriyle yarışır. Hele ki o gün bayramsa ne sohbetin ne de yemeğin tadı unutulmaz.

Siz de bu bayram sevdiklerinizle açık havanın tadını doyasıya çıkarın; neşeli ve lezzetli bir mangal partisi için Weber’in yeni nesil mangallarından birini seçin. Weber Mangalların akıllı özellikleri çok kolay ve pratik bir kullanım sağlar; size de nefis bir şekilde kızarmış yiyeceklerinizi konuklarınıza gururla sunmak kalır.

Sizin de uzun zamandır bir araya gelemediğiniz aile fertleri ve dostlarınızla buluşup, çocukluk günlerinizdeki gibi büyük bir bayram masasında neşeyle sohbet etmeye ihtiyacınız varsa Weber mangalla pişireceğiniz yiyeceklerle tatlandıracağınız bir mangal partisi size çok iyi gelecektir.

Kömürlü mangalları 10-15 yıl arasında, kömürlü mangalları ise tam 25 yıl garantili Weber Mangallarla hayat standardınızı yükseltin!

Bunun için yapmanız gereken, size en yakın Weber satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr sitesini ziyaret etmek ya da 0216 389 39 39 numaralı telefonu aramak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT