World sisteminin yeni üyesi Tansaş!

Alışveriş Alışveriş World sisteminin yeni üyesi Tansaş!

Tarihler: 05 Nisan 2005 Salı ~ 30 Nisan 2005 Cumartesi

Firma: Tansaş Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2005 ~ Nis 30, 2005
World sisteminin yeni üyesi Tansaş!

Kredi kartı pazarının lideri World’ün üye işyeri ağına, Türkiye’nin en önemli ve köklü süpermarket zincirlerinden Tansaş da katıldı Kredi kartı pazarının lideri World, gerçekleştirdiği kampanyalar kadar geniş üye işyeri ağıyla da Worldcard kullanıcılarına özel olanaklar sunmaya devam ediyor. Türkiye’de önemli bir tüketici portföyüne sahip olan Tansaş zincir marketleri de artık World üye işyerleri arasında.

Bundan böyle Worldcard kullanıcıları Tansaş’tan yaptıkları alışverişlerde de Worldcard fırsatlarından yararlanabilecekler. Worldcard kullanıcıları ayrıca 1 - 7 Nisan tarihleri arasında Tansaş’tan yaptıkları alışverişlerde 7 gün boyunca 7 kat Worldpuan kazanacaklar.

Türkiye’nin en eski ve tanınan zincir marketlerinden Tansaş’ın, World üye işyerleri arasına katılması konusunda Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer şunları söyledi: “Bilindiği üzere Worldcard sürekli geliştirdiği kampanyalar ile kullanıcılarına özel olanaklar sağlarken özel projeleriyle de üye işyerlerine katkı sağlıyor. Türkiye çapında yaygın bir üye işyeri ağımız bulunuyor. Sürekli eklenen yeni üyelerimiz sayesinde bu ağı daha da güçlendiriyoruz. Böylece gün geçtikçe oldukça geniş bir yelpazede, kullanıcılarımıza özel fırsatlar sunma imkanı elde ediyoruz. Tansaş gibi önemli ve köklü bir perakende markasının da üye işyerlerimiz arasına katılması bu anlamda bizi sevindiriyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT