Wrangler Aksesuarları ile Dikkatleri Üzerinize Toplayın

Alışveriş Alışveriş Wrangler Aksesuarları ile Dikkatleri Üzerinize Toplayın

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda asker temasına gönderme yapıyor, kemer ve çantalarında deriye kanvas ekliyor, hem kaliteli hem de sağlam parçalar yaratıyor. Çantadan, küçük deri aksesuarlara, kemerden şallara kadar her ürün grubunda Wrangler imzası göze çarpıyor.

Askeri Temasının Hissedildiği Çantalar…

Tote çanta, özgün askeri ekipman havası yaratmak üzere koyu yeşil kanvası, deri elemanlarıyla birleştiriyor. Kanvas, Wrangler’ın 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki Worn Across America öyküsündeki dört green-cast blue jeanle doğal olarak örtüşüyor.

Tarzınızın Tamamlayıcısı Küçük Detaylar…

Wrangler deri konusundaki uzmanlığını kemerlerden bilekliklere kadar pek çok ürün grubunda gösteriyor. Avrupa’da yapılan ve el işçiliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği bileklikler farklı renk tonları ile 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sunuluyor. Siyah, kahverengi ve konyak renkleri bulunan bileklikler farklı tarzlara hitap ediyor. Çivili bileklikler, deri üzerine zincirli bileklikler, sade bileklikler ile Wrangler bu yaz aksesuar anlamında tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Yazın Olmazsa Olmazı İnce Şallar…

Yazın vazgeçilmezleri arasında yer alan şallar, en sade giysilerin bile havasını değiştiriyor. Wrangler’ın 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu içerisinde yer alan ve yüzde yüz kotondan yapılmış olan şalları, renkleri ve farklı desen alternatifleri size pek çok seçenek sunuyor. Renkler; kırık beyazdan koyu yeşile; kırmızıdan maviye doğru giderken dikişli, kareli ve ince şeritli modelleri ile kombinlerinizin tamamlayıcı parçaları oluyor.

Herkesin İhtiyacı Kemerler…

Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sunduğu farklı kemer alternatifleri ile herkese hitap ediyor. Asker temasının hissedildiği ve lacivert, siyah, haki ve asker yeşili olarak dört farklı renkte sunulan kanvas kemerler daha spor bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. Kemerlerin her iki ucunda bulunan deri, kemere tutuş rahatlığı ve sertlik kazandırıyor. Wrangler’ın 2011 Koleksiyonu içerisinde yer alan, yıkanmış deriden yapılan kemerleri Worn Across America sezon temasını gözler önüne seriyor. Siyah, kahverengi ve konyak renklerindeki kemerlerde hafif ve esnetilmiş üstün kalite deri kullanılıyor. Birinci sınıf işçilikle sunulan kemerler Wrangler imzasını taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT