Wrangler Kadınlar İçin Chino`yu Yarattı

Alışveriş Alışveriş Wrangler Kadınlar İçin Chino`yu Yarattı

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Bu yaz dolabınızda, farklı üstler ile kolayca kombinleyebileceğiniz ve yeni tarzlar yaratabileceğiniz Wrangler’ın yeni Chino modeline yer açmanız yeterli.

Wrangler, bu yaza damgasını vuracak Chino modeli ile, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda, en meşhur jeanlerine bile taş çıkartmaya hazırlanıyor. Üzerinize giyeceğiniz her üst ile kolayca kombinleyebileceğiniz Jen modelini denim gömlek ya da t-shirt ile giyebilir; spor ya da son derece şık bir topuklu ayakkabı ile de kullanabilirsiniz.

Wrangler’ın üst tarafı bol, paçaya doğru daralan Chino modeli Jen, açık kum rengiyle kadınların her gün giymek isteyebileceği kadar büyük bir konfor vaat ediyor. Wrangler’ın Chino modeli Jen’in kilit özelliği, drapeye rağmen vücuda güzel oturmasında yatıyor. Ciltte yumuşaklık ve hafiflik hissi veren pamuklu dokuma kumaşı, sıcak yaz günlerinde kullanım avantajı sağlıyor. Gökyüzünün kumla birleştiği o mükemmel yaz görünümünü özleyenler, Wrangler’ın ince şambre gömleklerini Jen ile kombinleyerek yazın ince dokunuşlarını hissedebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT