Yazlığınız Hırsızların Vicdanıyla Yalnız Kalmasın

Alışveriş Alışveriş Yazlığınız Hırsızların Vicdanıyla Yalnız Kalmasın

Tarihler: 24 Eylül 2010 Cuma ~ 24 Ekim 2010 Pazar

Firma: Pronet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2010 ~ Eki 24, 2010

Türkiye`nin lider güvenlik firması olan Pronet, tatil dönemini kapatıp şehre dönmeye başlayan yazlık sahiplerini güvenlik önlemlerini almaları konusunda uyarıyor. 2010’un yaz ayları boyunca artan hırsızlık olayları nedeniyle artık yazlıkları terk edilmiş ve savunmasız bırakmamak gerekiyor. Eski yıllara oranla artık çok daha şık, konforlu ve özenle döşenen yazlıklar kötü niyetli kişiler için cazip fırsatlara dönüşebiliyor. Pronet’in 7/24 durmaksızın hizmet veren “Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi” sayesinde yazlıklar yılın her döneminde güvenli hale geliyor.

Pronet’in 5 korumalı Güvenlik Paketi, sunduğu çok yönlü koruma sayesinde herhangi bir tehlike anında alarm vermesinin yanı sıra, hırsızlar için caydırıcı özelliğe sahip bir koruma sağlanıyor. Pronet Güvenlik Paketi ile olası pek çok tehlikeye karşı konutlar güvende oluyor. Örneğin tercihe göre sisteme eklenebilen gaz ve duman dedektörleri sayesinde, gaz kaçağı ve yangın tehlikeleri tespit edilerek kurtarma ekiplerinin hızla mekana yönlendirilmesi mümkün oluyor. Yani yalnızca hırsızlığa karşı değil, hayati tehlike arz eden farklı durumlara karşı da konut ve iş yerlerini güvenli bir hale getirmek mümkün oluyor. Ambulans ihtiyacı da bu unsurlar içerisinde yer alıyor. Böylece her türlü duruma karşı can ve mal güvenliği Pronet 5 korumalı güvenlik paketi sayesinde koruma altına alınmış oluyor.

Pronet 5 korumalı güvenlik paketi dahilinde sunulan Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi hizmeti ise aboneler için güvenlik unsurunu en üst seviyeye taşıyor. Herhangi bir olumsuz durumda mekandaki güvenlik sistemi, Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi’ne sinyal gönderiyor. Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi ise daha önce sistem sahibinden aldığı talimata göre, sistem sahibini, güvenlik güçlerini veya her ikisini birden arıyor ve kısa bir süre içerisinde olaya müdahale edilmesini sağlıyor.

Pronet Güvenlik Paketi dahilinde mekanlara özel tasarlanmış güvenlik sistemi donanımının yanı sıra 7/24 destek hizmeti sunan Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi aboneliği, sınırsız ürün ve servis garantisi, online raporlama, danışmanlık ve eğitim imkanına sahip olunuyor. Gerek apartman dairesi, gerek site içi konutlar gerekse müstakil villa tipi yapılar olsun, tüm konutlar güvenlik ve caydırıcılığı artırmak için Pronet’ten hizmet alıyorlar.

Pronet alarm sistemleri hakkında bilgi almak için www.pronet.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 444 1 911 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT