Yeni Ariel 3D Aktif ile 3 Boyutlu Kusursuz Temizlik

Alışveriş Alışveriş Yeni Ariel 3D Aktif ile 3 Boyutlu Kusursuz Temizlik

Tarihler: 19 Ekim 2011 Çarşamba ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi

Firma: Ariel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2011 ~ Kas 19, 2011

Yenilikçi 3D teknolojisi kullanılarak geliştirilen yeni “Ariel 3D Aktif”, içeriğindeki 3D aktif maddeler sayesinde kumaş dokularının tüm katmanlarına inerek en zorlu kirlerde bile derinlemesine temizlik sağlıyor.

Beyazperdeden elektroniğe, tıptan mühendisliğe kadar pek çok alanda kullanılan 3D teknolojisi bir süredir moda ve tekstil alanlarında da inovatif çalışmalara ilham kaynağı oluyor. Bugün ve gelecek nesiller için, dünya tüketicilerinin yaşamlarını iyileştirecek yüksek kalite ve değerde markalı ürünler ve hizmetler sunan P&G, deterjan ürünlerinde artık 3D teknolojisinden faydalanıyor. Ariel AR-GE merkezinde çalışan bilim adamları kumaşlara derinlemesine bakmak, giysiyi, dokuları ve lekeleri daha önce hiç olmadığı kadar iyi görmek ve anlamak için yenilikçi 3D araçları ve teknolojilerini kullanarak derinlemesine temizlik sağlayan yeni Ariel’i geliştirdiler. 3D aktif maddeler içeren yeni “Ariel 3D Aktif”, kumaşın tüm katmanlarına derinlemesine nüfuz ederek kusursuz temizlik sağlıyor.

“Ariel 3D Aktif” lansmanı için Dubai’de düzenlenen basın toplantısına katılan Ariel Global Pazarlama Direktörü Bert Wouters, ürünü geliştirirken tüketicilerin görüşlerine başvurduklarını dile getirdi: “Farklı kültürlerden ve ülkelerden binlerce kadınla konuştuğumuzda hepsinin ortak isteğinin ‘yeni gibi görünen kusursuz temizlik sağlamak’ olduğunu gördük. 3D teknolojisi kullanılarak geliştirilen yeni Ariel 3D Aktif bu ihtiyacın karşılanmasına yardımcı oldu.”

Leke Bilimi ve Ariel 3D Aktif
Bir leke, giysi ile ilk olarak temas ettiğinde giysinin dokusunda bulunan 3 boyutlu ağ örgüsünün içine kolayca ve hızlıca nüfuz eder. Ne kadar çok leke doku ağ örgüsünün derinine inerse lekenin kendisi ile giysinin dokuları arasındaki temas yüzeyi o kadar fazla olur. Buna bağlı olarak leke çıkarmak için o kadar fazla temizleme ve kimyasal güç gerekir. Tüm doku katmanlarına nüfus ettikleri için katı yağ veya motor yağı gibi inatçı lekeleri çıkarmak özellikle zordur. 3D teknolojisi ile geliştirilen yeni “Ariel 3D Aktif” lekelere etkili bir şekilde nüfuz ederek tüm lekeleri tamamen çıkarmaya yardımcı olur.

Yeni “Ariel 3D Aktif’in derinlemesine temizlik formülü 3 adımda kusursuz temizlik sağlıyor:
• 1. Kumaşlara zarar vermeden dokuların ve gözeneklerin mikro porozitesini artıran bir parlatma hareketiyle kumaş yüzeyini hazırlar. Bu işlem temizleme maddelerinin elyaf ağlarına girmesini sağlar.
• 2. Deterjan partiküllerinin – sabun ve deterjanlarda ortaya çıkan elektrik yüklü temizleme tanecikleri- negatif yükünü azaltarak partiküllerin, dokuların içinde daha derine inmek suretiyle lekelere ulaşmasını sağlar.
• 3. Lekeleri içeriden yok eden ve doku ağ örgüsünden tüm kir dışarı çıkana kadar işleyişine devam eden moleküller sayesinde tüm katmanlarda derinlemesine temizlik sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT