Yeni Philips Ergonomik Sistem Ütüler ile Ağrısız ve Konforlu Ütüleme

Alışveriş Alışveriş Yeni Philips Ergonomik Sistem Ütüler ile Ağrısız ve Konforlu Ütüleme

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Mar 14, 2011

Philips’in yüksek teknolojisi ve yoğun tüketici araştırmaları sonucu ürettiği, GC9140 serisi ergonomik sistem ütüler Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Kolay tutuş, kolay kurulum ve kolay saklama sağlayan kompakt tasarımları ile ütü yapmayı kolaylaştıran GC9140 Buhar Kazanlı Ütü, yukarıya eğimli sapları ile doğal bir bir tutuş pozisyonu sağlayarak bilekte oluşan zorlanmaları ve bilek ağrılarını ortadan kaldırıyor.

Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak ürünler sunan Philips, GC9140 Buhar Kazanlı Ütü ile ağrısız ve konforlu ütüleme imkanı sağlıyor. Yüzde 37 daha kompakt tasarımı ile ütü masasında daha az yer kaplıyan GC9140, taşıma kilidi sistemi ile tek elle kolayca taşınabiliyor ve entegre kordon saklama ünitesi ile kolayca saklanabiliyor.

5 bar’lık yüksek buhar basıncı ve dakikada 200 garama varan buhar gücü ile kırışıklıkların en derinlerine inerek mükemmel ve hızlı bir sonuç sağlayan GC9140 Buhar Kazanlı Ütü’lerde dünyanın ilk ve tek otomatik kireç temizleme sistemi de bulunuyor. GC9140 Eco ayarı ile yüzde 20 enerji ve yüzde 40 da su tasarrufu yapıyor.

Deneyenlerden Tam Not

GC9140 Buhar Kazanlı Ütü, Fikrimühim aracılığı ile Türk kadınlarının beğenisine sunuldu. Ütüyü deneyen kullanıcılar sonuçtan memnun kalmakla beraber, Philips ütülerin işlerini 2 kat kolaylaştırdığını da belirtti. Bu sonuç, Fikrimühim üzerinden Philips GC9140 Buhar Kazanlı Ütü’yü deneyen kadınların yüzde 97’si tarafından onaylandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT