Yeni Sony Walkman® B170 ile Bas Sesleri Hissedin

Alışveriş Alışveriş Yeni Sony Walkman® B170 ile Bas Sesleri Hissedin

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Sony’nin 2 ve 4 GB’lık kapasite seçenekleri ile sunduğu, yeni ve renkli MP3 çaları Walkman® B170 serisi, küçük ve hafif oluşu ile her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Bas Güçlendirme özelliğiile çarpıcı ritimler, üç dakikalık hızlı şarj ile 90 dakikalık dinleme süresi sunuyor. Cihazı, kemer veya kıyafetlere takmak için klips aksesuarı ile birlikte sunulan Walkman® B170, sürükle ve bırak özelliği ile şarkı transferini de çok kolay hale getiriyor. Sahip olduğu dahili USB sayesinde kablosuz olarak, kişisel bilgisayarlara, hi-fi veya otomobil teyplerine bağlanabiliyor.

Sony, sunduğu renkli Walkman® B170 serisi MP3 çalarlar ile müziği gerçekten hissetmeye davet ediyor.

Sadece 28 g ağırlığı ile yeni Walkman® B Serisi, beraberinizde dilediğiniz her yere götürmeye yetecek kadar küçük ve hafif. Küçük boyutlarına rağmen ses açısından da son derece güçlü. Walkman® B170’in sadece Bas Güçlendirme düğmesine basılarak, düşük frekanslı sesler oldukça zengin ve çarpıcı hale geliyor.

Üç dakikada şarj oluyor
Walkman® B170, sadece üç dakika içinde, 90 dakika dinleme için yeterli oranda şarj ediliyor ve özellikle acelesi olanlar için çok ayrıcalıklı bir özellik sunuyor. Pili tam olarak şarjlıyken, 181 saat gibi uzun bir süre boyunca hiç durmaksızın müzik dinlemeye olanak tanıyor. Uzun seyahatler için çok ideal.

Tarzınızı gösterin
Walkman® B Serisi, en sevdiğiniz MP3 çalarınızı etrafınızdaki insanlara gösterebilmeniz için ayrı aksesuarlar da sunuyor. Cihazın, kullanıcının kemerine, çantasına veya kıyafetine rahatlıkla takabileceği şık bir klipsi de bulunuyor.

Kablolara ihtiyacınız yok
Sevilen şarkıları cihaza yüklemek de oldukça kolay. Walkman®, dahili USB bağlantısı sayesinde hiçbir ek kabloya ihtiyaç duyulmaksızın Windows2 işletim sistemi bulunan herhangi bir kişisel bilgisayara doğrudan bağlanabiliyor. Dosya kopyalama, hiçbir dosya transfer yazılımı yüklenmesini gerektirmeyen, basit bir sürükle ve bırak işleminden oluşuyor. Walkman®, aynı zamanda uyumlu hi-fi veya otomobil teyp3 sistemlerine de bağlanarak doğrudan kayıttan çalmanın keyfini de sunuyor.

Ruh halinize en uygun şarkıyı mı arıyorsunuz?
ZAPPIN™ arama teknolojisi müzik koleksiyonunuzu tarayarak hiçbir menü veya çalma listesi olmaksızın her bir parçanın küçük bir kısmını çalıyor. Beğendiğiniz parçayı duyduğunuzda ‘ZAP’ düğmesine tekrar basarak şarkının tamamını dinlemeniz mümkün.

Yeni modelde göze çarpan diğer özellikler arasında ise kullanıcının duyduğu sese şekil verecek bir yerleşik ekolayzır ile akla birdenbire geliveren duygu, düşünce ve notları unutmadan kayda almak için mükemmel bir seçenek olan ses kayıt özelliği de bulunuyor.

Sony Walkman® B170 Serisi, 2GB ve 4GB kapasite seçenekleri ile raflardaki yerini Mart ayında alacak.

1 Güç Tasarruf Modu "Süper Güç Tasarrufu" ve LED "LED KAPALI" olarak ayarlandığında, Ekolayzır/Bas devre dışındayken ve 128kbps MP3 çalarken.

2 Desteklenen işletim sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

3 Walkman® üzerinde saklanan müzik dosyalarının doğrudan oynatılabilmesi için USB yığın depolama yönetme işlevi ve kopyalama özelliğine ve/veya yükleme işlevi ile uyumlu bir cihaz gerektirir.

Burada adı geçen şirket ve ürünlerin her biri sahiplerinin ticari markaları olabilir.

WALKMAN Sony Corporation’ın tescilli ticari markasıdır.

Microsoft, Windows ve Windows logosu, Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation’ın ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.

Teknik özelliklerNWZ-B170 serisi

Kapasite (yaklaşık şarkı sayısı, MP3 dosyaları 128 kbps iken) NWZ-B173/B173F: 4GB (yaklaşık 970 şarkı) NWZ-B172/B172F: 2GB (yaklaşık 440 şarkı)

Ses dosya formatları MP3; WMA (DRM olmayan)

Ekran tipi 3 satır LCD

Müzik çalma modları Normal / Tümü Tekrar / 1 Şarkı Tekrar / Tümü Karışık Tekrar / ZAPPIN™ Kısa/Uzun

Diğer fonksiyonlar Uyumlu renkte güç aydınlatıcılı bas güçlendirme; 5 bantlı Ekolayzır; Sürükle ve bırak dosya transferi ile kişisel bilgisayara doğrudan USB bağlantısı; Ses Kaydı; (sadece B172F/B173F: FM Kayıt ile FM alıcı)

Şarj zamanı (USB üzerinden) Yaklaşık 3 dakikada, 90 dakikalık oynatım süresi için hızlı şarj; Yaklaşık 70 dakika içinde tam şarj

Pil ömrü 128kbps’de MP3 dosyalar ile 18 saat çalma süresi (Güç Tasarruf Modu "Süper Güç Tasarrufu" ve LED "LED KAPALI", Ekolayzır/Bas “kapalı” olarak ayarlandığında)

Boyutlar (yaklaşık – dışa uzanan parçalar dahil değildir) 88.8 x 22.5 x 15.0mm

Ağırlık (yaklaşık) 28g

Birlikte verilen aksesuarlar Kulaklık (MDR-E804YLA), Çıkarılabilir klips

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT