Yeni Tiggo3 Otomatik

Alışveriş Alışveriş Yeni Tiggo3 Otomatik

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2009 Cuma

Firma: Chery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 8, 2009
YENİ TİGGO3 OTOMATİK; ULAŞIM ONUNLA DAHA KONFORLU VE PRATİK
Kısa sürede Türk otomobil severlerin büyük beğenisini kazanan Chery, 2009’da da gaz kesmeyerek yoluna devam ediyor. SUV segmentindeki otomobili Tiggo3’e otomatik şanzıman seçeneği ekleyen Chery, ulaşımda pratikliği ön plana çıkarıyor. Otomatik şanzımanlı Chery Tiggo3, Nisan ayında Türk otomobil severleri ile buluşacak.
60 yıllık Mermerler Otomotiv güvencesiyle 2008 yılında 1.6 lt Acteco 119 beygir gücü benzinli ve manuel şanzıman seçeneği ile Türk otomobil severleri ile tanıştırılan Chery Tiggo3, 2009 yılının Nisan ayında daha güçlü ve pratik olma özelliği sunan otomatik versiyonu ile Türkiye’de satışa sunulacak. Mermerler Otomotiv tarafından 2.0 lt 129 beygir gücü benzinli ve otomatik şanzıman seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Tiggo3, ailenin diğer modelleri gibi, yüksek performanslı, sessiz ve çevre dostu olan Chery üretimi özel Acteco motor taşıyor.

Trafikte yorgunluk “OUT”, keyif “IN”
Erkek sürücüler kadar kadın sürücüler tarafından da yoğun olarak talep edilen Chery’nin SUV segmentindeki modeli Tiggo3, tüketicilere sunduğu otomatik şanzıman seçeneği ile özellikle büyük şehirlerde yaşanan trafik yoğunluğunda, sürücünün sürekli vites kullanması sonucu ortaya çıkan yorgunluğun ve stresin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Zengin donanım, konforlu yolculuklar “TİGGO3”
Bir SUV’da olması gereken konfor özelliklerinin bir arada bulunduğu Tiggo3, tasarımın parmak izi İtalyan Pininfarina&Bertone tarafından, modern ve estetik çizgileri ile stil sahipleri için yaratıldı. Lusso donanım paketi ile Türk otomobil severlerle buluşacak olan otomatik şanzıman seçeneğine sahip Chery Tiggo3 modelinde, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli ön ve arka camlar, elektrik ısıtmalı yan aynalar, deri döşemeli ve yükseklik ayarlı ısıtmalı ön koltuklar, yol bilgisayarı, elektrikli sunroof, Radyo/CD çalar+MP3, klima gibi daha birçok lüks donanım yer alıyor.

Sessiz, çevre dostu ve yüksek performanslı “ACTECO”
Diğer tüm Chery modellerinde olduğu gibi, 4 ileri otomatik şanzıman seçeneğine sahip Tiggo3’te de, Chery üretimi performansı daha da artırılmış DOHC 16 subap sıralı 4 silindirli, 2.0 lt 129 beygir gücü güç üreten özel Acteco motor yer alıyor. Maksimum güvenlik “TİGGO3” Chery, Tiggo3’ü yüksek donanım öğeleri ile zenginleştirirken güvenliği de elden bırakmıyor. Alman teknolojisinin İtalyan tasarımıyla buluştuğu Tiggo3, güçlü gövde yapısı, kendine güvenli duruşu ile ön plana çıkıyor. Çalınmalara karşı immobilizer ve alarm sisteminin standart olarak sunulduğu Tiggo3 modelinde, sürücü ve yolcu hava yastıkları, tüm tekerlerde disk frenler, ABS+EBD, çocuk emniyet kilidi, kapı içi koruma barları, yükseklik ayarlı aktif gergili ön emniyet kemerleri, 3 nokta bağlantılı arka emniyet kemerleri ve gövde rengi yan koruma çıtaları gibi insan hayatını koruma altına alan güvenlik öğeleri de göze çarpıyor. Geniş ve ferah iç hacmine Dünya’yı sığdırın Tiggo3, katlanabilir arka koltukları ile kullanıcılarına geniş bir iç hacim sunuyor. Yolculuklarınızda bagaj sorununu ortadan kaldıracak bu çözümün yanı sıra port bagaj tutacakları sayesinde istediğiniz her şeyi gittiğiniz yere gönül rahatlığıyla götürebileceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT