Yeni Yıla Yeni Bir Tatla Girin

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıla Yeni Bir Tatla Girin

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Vinkara

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Ara 31, 2009

Kırmızı deyince ve aylardan Aralık ise yeni bir yılın coşkusundan başka bir duygu belirmez insanın içinde. Yeni yılın yeniliklerin habercisi, yeni keşiflerin, keyiflerin yılı olmasını ümit ederiz hepimiz. Gelin kırmızının hakim olduğu yeni yıl gecesinde eski yılı tam da geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken yılın ilk yeniliği ile tanışın. Yeni yıla yeni bir tatla, Vinkara’nın kırmızı şarapları ile girin.

Kutlama, sevgi, macera, rahatlama, paylaşma, tatma, keşfetme, keyif gibi yaşamsal duygulara ve de hayatın her anına, yeni bir anlayışla anlam katan Vinkara, sunduğu 7 farklı kırmızı şarabı ile 2010 yeni yıl heyecanına eşlik ediyor.

Damaklarda kalıcı lezzetler bırakarak unutulmaz anlar yaratan ve zengin aromatik özellikleri ile birçok farklı dmağa hitap eden Vinkara kırmızı şarapları, yılbaşı gecesinin “kırmızı” geleneğine eşlik etmek için ideal.

Her yudumunda sizi zorlamayan, yormayan, içimi kolay Vinkara kırmızı şarap lezzetleri…

Vinkara Kırmızı, Vinkara Quattro Kırmızı ve Vinkara Doruk altında Kalecik Karası, Öküzgözü, Boğazkere, Cabernet Sauvignon ve Öküzgözü-Boğazkere olmak üzere 7 farklı lezzet yılbaşı gecesinin birbirinden farklı anlarına eşlik edebilecek çeşitlilikte. Dostlarla, arkadaşlarla kutlanan çılgın bir yılbaşı partisi veya ailenin bir masa etrafında bir araya geldiği bir yılbaşı yemeği ya da sevdiklerimiz için bir yılbaşı hediyesi olsun Vinkara kırmızılarından muhakkak birisi sizin için.

Vinkara, şarabın daha çok kişinin hayatına girmesine ve daha çok anı zenginleştirmesine odaklanıyor ve bu amacı doğrultusunda ilk önceliği şarabının kalitesine veriyor.

Vinkara şaraplarını gördüğünüzde mutlaka tanıyacaksınız. Çünkü Vinkara şarabı sadece şarap olduğu için, eğlenmek için, dinlenmek için, sağlık için, paylaşmak için, kutlamak için, yani yaşamda keyifli bir an, birkaç yudum yakalamak için üretiyor.

Vinkara kırmızıları sizi Real, Metro ve Carrefour raflarında bekliyor. Nice mutlu kırmızı lezzetlerle dolu yeni yıllara…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT