Yeni Yılda Saçlarınız Organix Meyve Özleriyle Şekillenecek…

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Saçlarınız Organix Meyve Özleriyle Şekillenecek…

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
Yeni Yılda Saçlarınız Organix Meyve Özleriyle Şekillenecek…
Yeni yıla nasıl girerseniz, bütün bir yıl öyle geçer der eskiler. 2008 yılı artık sona eriyor… Yeni yılın her daim şık, göz kamaştırıcı ve keyifli geçmesini istiyorsanız, 2009’a ister evinizde ailenizle, ister dostlarınız ve arkadaşlarınızla kalabalık bir davette girin, bu özel gecede mutlaka bakımlı olmaya özen gösterin!...

Çünkü kadınların güzelliğine güzellik katan en büyük unsur hiç kuşkusuz saçlarıdır… Gerek dış etkenlerden, gerekse yapılan bakımlardan yıpranan saçınıza hak ettiği bakımı yaparak daha dolgun ve göz alıcı görünen saçlara kavuşmak hiç de zor değil. Tüm dünyada trend olan Organix Citrus Mango Şampuan ile bu özel yılbaşı gecesinde göz alıcı buklelerinizle şıklığınızı tamamlayarak yeni yıla sağlıklı saçlarla merhaba diyebilirsiniz.

Dalgalı ve permalı saçlar için ideal olan, mango, turunçgil yağı ve portakal çiçeği balından oluşan Citrus Mango şampuanı mutlaka denemelisiniz.

İçeriğindeki mango, turunçgil yağı ve portakal çiçeği balı özleriyle kırılan saçları onaran şampuan, aynı zamanda saçları düzleştirici bir etkiye sahip. İçerdiği antioksidan, zengin E vitamini ve sülfatsız yapı ile saçlarda kirlenmeyi geciktiriyor. Daha kolay şekil alan saçlarınızın daha parlak ve canlı görünmesini sağlıyor.

Ayrıca şampuanın yanında bukle ve dalga belirginleştirici balsam ile bukle ve dalga belirginleştirici parlatıcı sprey kullanarak dağınık ve cansız buklelerinizi seksi, canlı, parlak, yumuşak ve belirgin hale dönüştürebilirsiniz.
Satış Fiyatı: 26,00 YTL
www.medkokozmetik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT