Yeniyılda Çocuklar da Şık

Alışveriş Alışveriş Yeniyılda Çocuklar da Şık

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Jujube

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Ara 31, 2010

Jujube Mağazaları’nda yer alan birbirinden şık çocuk elbiseleri ile ebeveynler kadar artık bebek ve çocuklar da şık olacak.

Modayı yakından takip eden çocuklar için yılbaşı alışverişini keyifli ve kârlı bir şekilde geçirmek isteyenlere cazip fırsatlar sunan Jujube, anneleri de unutmayarak 29-31 Aralık tarihleri arasında alışveriş yapan annelere sürpriz hediyeler sunacak.

0-6 yaş arası geniş bir çocuk koleksiyonu bulunan Jujube, yılbaşı için özel şık elbiselerini kabanları ile tamamlamak isteyenlere alternatifli ürünler sunuyor. Kadife, pullu, tüllü, balon etek gibi birçok seçenek sunan Jujube ile çocuklarınız modayı yakından takip edebilecek.

% 100 pamuk kumaşı ile üretilen elbiseler uzun süre kullanım olanağının yanı sıra yumuşak kumaşı sayesinde çocukların hareketlerinde kolaylık sağlayacak. Jujube’de yer alan farklı renk ve modelleri ile bu kış ta çocuklar hem şık olacak hem de hiç üşümeyecek…

Birbiriden şık çocuk elbiselerden birine sahip olmak için Jujube, İstanbul İstinye Park, Carousel AVM ve Şaşkınbakkal Jujube mağazalarından ulaşabilirisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT