Yılbaşı Gecenizin Yeni Lezzeti: Tılsım Yarı Tatlı Beyaz Şarap

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Gecenizin Yeni Lezzeti: Tılsım Yarı Tatlı Beyaz Şarap

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Tılsım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006
Yeniyılın yeni başlangıçları Tılsım’lanıyor…
Yılbaşı gecenizin yeni lezzeti: Tılsım yarı tatlı beyaz şarap…

Yılbaşı eğlenceleri, ev partileri, davetler…2007’nin karşılanacağı yılbaşı gecenize yepyeni bir tat geliyor. Tılsım yarı tatlı beyaz şarap ile yılbaşı eğlenceniz renkleniyor. Denizli Bölgesi’nin üzümlerinden özenle hazırlanan ve yumuşak içimiyle şarapsevenlere farklı bir lezzet sunan Tılsım yarı tatlı, yeni yıl sofralarının birbirinden leziz tatlılarına eşlik edecek.

Farklı lezzetler arayanlara, zengin alternatifler sunan Kayra Şarap ailesinin tatlılar ve meyvelerle mükemmel uyum sağlayan yeni üyesi “Tılsım yarı tatlı”, yılbaşı gecenize konuk oluyor. Yeni umutların karşılanacağı yılbaşı gecesinde, keyifle hazırlanan sofralar, Tılsım yarı tatlı ile daha da renkleniyor.

“Tılsım yarı tatlı”, yumuşak içimi ile birbirinden leziz ve tadına doyulmaz yılbaşı tatlılarına eşlik edecek ve yeni yılın en “tılsımlı” lezzeti olacak.

Denizli Bölgesi’nde yetişen Sultaniye üzümlerinden üretilen, zengin elma ve armut aromalarına sahip olan Tılsım yarı tatlı beyaz şarap, burunda meyvemsi ve çiçeksi tonlar bırakıyor. Hafif gövdeli, canlı, dengeli, taze ve yumuşak içimli Tılsım yarı tatlı; taze meyveler, hafif tatlılar, aperatifler, az baharatlı, tatlı – ekşi soslu ve hafif yemeklerle mükemmel uyum sağlıyor.

Tılsım yarı tatlı, şık ve zarif şişesiyle yılbaşı için hoş bir hediye alternatifi de sunuyor.
Kayra Tılsım ailesinin diğer üyeleri ise; Tılsım Kırmızı, Tılsım Beyaz ve Tılsım Roze…
Tılsım Kırmızı, Trakya Bölgesi üzümlerinden Cinsault ve Gamay ile Doğu Anadolu Bölgesi üzümlerinden Öküzgözü ve Boğazkere’nin karışımından yaratılan ağırlıklı olarak kiraz ve olgun erik aromalarına sahip bir şarap.
Tılsım Beyaz ise Trakya’nın Semillion, Denizli’nin Sultaniye ve Kapadokya’nın Emir üzümlerinin eşsiz karışımından elde ediliyor. Canlı, diri ve içimi yumuşak olan Tılsım Beyaz, narenciye ve yeşil elma aromalarına sahip.
Tılsım Roze, Denizli yöresinin üzümü Çalkarası ve Trakya Bölgesi’nin üzümü Papazkarası karışımından yapılıyor. Alkol derecesi 12,5˚ olan Tılsım Roze, burunda çilek reçeli ve frambuaz aromaları hakim. Diri, içimi hoş ve zarif bir şarap olan Tılsım Roze, baharatlı yemeklerle, nar ekşi soslu salatalarla, somon ve yengeç gibi deniz mahsulleriyle ve pizzalarla mükemmel uyum sağlar. 8–10 C`de içilmesi tavsiye edilir.
www.kayrasaraplari.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT