Yılbaşı Hediyeniz Vipdükkan´da

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Hediyeniz Vipdükkan´da

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: VIP Dükkan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 31, 2010

Giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe kadar seçkin ürünleri yüzde 80’e varan indirimlerle sunan Vipdükkan, yılbaşı hediyeleriniz için kurtarıcınız olacak.

Türkiye`deki en geniş ürün ağı ve en seçkin üye profiline sahip kapalı devre alışveriş sistemi olan Vipdükkan, birbirinden ünlü yerli ve yabancı markaları tüketicileriyle buluşturuyor. Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminde cazip fiyatlarla hazırlanan özel kampanyaların sınırlı sayıda ve günde satışa sunulması Vipdükkan’daki alışverişi heyecanlı hale getiriyor.

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle hediye almaya vakti olmayanlar ve şehrin trafiği içinde bunalıp park sorunu yaşamak istemeyenlerin imdadına yetişen Vipdükkan, seçkin markaların anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyor ve sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor. İnternet üzerinden yapılan alış verişlerde satın aldığınız ürün 100 TL. üzeri ürün ise ücretsiz olarak en güvenilir şekilde adresinize teslim ediliyor. Sınırlı sürede ve sayıda, yüzde 80’e varan indirimlerle satışa sunulan ürünleri, en güvenilir ve en hızlı şekilde alarak hem yılbaşı hediyenizi seçebilir, hem de bu özel ürünlerin sahibi olabilirsiniz.

İnternet üzerinden ücret ödenmeden davet sistemiyle üye olunan özel alışveriş kulübü Vipdükkan; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor. Yeni kampanyalar ve avantajların üyelerine e-bültenlerle duyurulduğu Vipdükkan’da alışveriş yapanları romantik Paris tatilinden, Etiler Harvard Cafe’de şık bir akşam yemeğine kadar çeşitli sürprizler de bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT