Yılbaşı / Hyatt Regency Hotel Yılbaşı Programı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Hyatt Regency Hotel Yılbaşı Programı

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Hyatt Regency İstanbul Hotel

Adres: Taşkışla Caddesi No: 1 Taksim Şişli İstanbul

Telefon: 0212 225 70 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
Hyatt Regency Hotel Yılbaşı için dört farklı konseptte, dört farklı mekanda pogram hazırladı.
Yılbaşını Agora restoranın zengin açık büfesindeki Dünya ve Türk mutfağından seçmeler arasında yapacağınız lezzet yolculuğuyla başlayabilir, orkestranın seslendireceği popüler şarkılara eşlik edebilirsiniz. Geceye hızlanarak devam etmek isteyenler için, Gossip`e giriş gece boyunca ücretsiz. 70 USD (açık büfe), 95 USD (limitsiz yerli içki ile)
Kentin en iyi İtalyan restoranı seçilen Spazio`da ise şef tarafından Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlana bir mönü sunulacak. Bu mönü iki çeşit başlangıç, iki çeşit ana yemek, aperatifler ve tatlılar olmak üzere 7 ayrı çeşit İtalyan lezzetinden oluşuyor. Spazio’da canlı müzik ve hediyeli çekilişlerle 110 USD (set menü), 135 USD (Limitsiz yerli içkiler ile)
Hyatt Regency İstanbul`un lobi katında yer alan, puro ve caz barı The Library’de 2004 yılının ilk ışıklarını caz müziği eşliğinde karşılayabilirsiniz. Oldukça geniş konyak, puro, şampanya ve havyar mönüsüne sahip The Library`de Nükhet ve Nilüfer Ruacan’ın müzikleri gecenize eşlik edecek. Giriş ücreti 20 USD (Bir kadeh ithal şampanya dahil).
Etkileyici ses ve ışık sistemi, görkemli şöminesi ve yenilene dekoru iel Yılbaşını bir gece kulübünde geçirmek isteyenler Gossip`te buluşacak. Gossip gece kulübünde sabaha kadar devam edecek partide gece boyunca Tony Jones Qyartet ve DJ Murat sahne alacak ve ritmseverler sabaha kadar dansın keyfini çıkartabilecekler. Giriş fiyatı: 20 USD

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT