Yılbaşı için Birbirinden Şık El Yapımı Hediye Seçenekleri `Süslü Kedi`de!

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı için Birbirinden Şık El Yapımı Hediye Seçenekleri `Süslü Kedi`de!

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Süslü Kedi

Adres: Bağdat cad. Kazım Özalp sok. Lale apt. 5 / 3 Şaşkınbakkal (Marks Spencer Sokağı) Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: (0216) 369 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

YILBAŞI İÇİN BİRBİRİNDEN ŞIK EL YAPIMI HEDİYE ŞEÇENEKLERİ “SÜSLÜ KEDİ”DE…

Ürün çeşitliliği, farklı ve yaratıcı çözümleriyle müşterilerine yatak odası ve bebek odası gibi, her türlü yaşam alanı için tekstil üretimi yapan SÜSLÜ KEDİ, yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor.

El yapımı özgün tasarımı ve özgün üretim tekniği ile üretilen “kişiye özel” tekstil ürünleri ile evlere canlılık getiren Süslü Kedi, yeni yılda birçok şık ve dekoratif hediye seçenekleri sunuyor.

Özgün bir teknik ve çok özel ithal kumaşlarla üretilmiş olan el yapımı yılbaşı noel baba çorapları, yılbaşı bebekleri, her tür ve boyda yılbaşı sofrası örtüleri ve runner’ları, Amerikan servisleri, şaraplıklar, yılbaşı ağacı etekleri, yatak odası takımları, yatak örtüleri, nevresimler, yastıklar, kedi figürlü tekstiller, banyo takımları ve havlular, mutfak takımları ve perde ürünleri ile yeni yıl hediye seçeneklerinde sınır tanımıyor.

Tekstil ürünlerinin yanısıra yılbaşı için çok çeşitli dekoratif ürünler de sunan Süslü Kedi ayrıca biblolar, el yapımı seramikler, mumlar, özel hediye ambalajları, iğnedenlik, nakışlı altın yastığı ve lavanta torbaları ile farklı hediye seçenekleri de sunuyor.

Süslü Kedi yılbaşı için hayal ettiğiniz tasarımları ihtiyacınıza cevap verecek şekilde “size özel” olarak tasarlıyor, üretiyor ve çok kısa sürede siparişinizi teslim ediyor. Süslü Kedi’nin sadece size özel sunduğu bu butik hizmet ile sevdiklerinize veya kendinize çok özel hediyeler sunabilirsiniz.

Süslü Kedi, kişiye özel tasarım ihtiyaçlarında yaratıcı, esnek ve duyarlı çözümleri ile renklerin ve dokuların kullanımındaki hassasiyet, el işçilğindeki titizlik ve detaylara verdiği önem ile ürettiği hem şık, hem kullanışlı ürünler ile yeni yıla merhaba diyor.

Adres: Bağdat cad. Kazım Özalp sok. Lale apt. 5 / 3 ŞAŞKINBAKKAL (Marks Spencer Sokağı)
Tel: (0216) 369 44 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT