Yılbaşı Kıyafetlerinizi Divarese İle Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Kıyafetlerinizi Divarese İle Tamamlayın

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Divarase

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Ara 31, 2010

Birbirinden farklı, elegan ve konforlu modellerini barındıran Divarese koleksiyonunda yılbaşı gecesi şıklığınızı tamamlayacak ayakkabıyı mutlaka bulacaksınız.

Ayakkabı modasındaki köklü geçmişi, kaliteye verdiği önem ve çekici tasarımlarıyla geniş ve zevkli bir koleksiyon sunan Divarese, dikkat çekici bir stil yaratıyor. Zincir ve zımba detaylı modeller, bootie ve clutch kombinler ve ankle botlar ile yılbaşı gecesi tüm dikkatler sizin üzerinizde olacak.

Zengin aksesuar süslemeli, yoğun olarak süet malzemeden üretilmiş metal karışımlı bootie ve çizmeler; Divarese’nin yaratıcı tasarımları ile ayrıcalık kazanıyor. Deri ve aynalı kombinler, piliseler, süet üzeri deri ve rugan biye detaylı tasarımlar, krep tabanlı modeller bu sezonun gözde ürünlerinden.

Kadın koleksiyonundaki tüm ayakkabı modelleri, uyumlu çantalarla bütünlük sağlıyor. Sezonun iddialı modelleri arasında bulunan zincir saplı çantaların yanı sıra; metal aksesuarlar ve zımbalarla süslü çantalar, hem günün modasını yakalamak, hem de konforlu kullanım için ideal. Ayakkabılarda olduğu gibi, çantalarda da deri ve aynalı kombinler, süet üzeri deri, rugan biyeli detaylar sade modellere çarpıcı bir görüntü katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT