Yılbaşı / The Marmara İstanbul Hotel Yılbaşı Programı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / The Marmara İstanbul Hotel Yılbaşı Programı

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: The Marmara İstanbul

Adres: Taksim Meydanı, Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 251 46 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
PANORAMA RESTAURANT:
The Marmara İstanbul, Boğaz’ın ışıltılı manzarası eşliğinde yeni yıla merhaba demek isteyenler için Panorama Restaurant’ta seçkin lezzetlerden oluşan bir mönü ve çok özel bir program hazırladı. Piyano ve keman müziği ile başlayacak olan program, “5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Grubu”nun unutulmaz şarkılarıyla devam edecek. Gece boyunca konuklar DJ eşliğinde dans ve müziğin tadına varacaklar.
Panorama Restaurant’taki yılbaşi mönüsü, “Waldorf Salataya Sarılı Deniz Alabalığı Fümesi Avocadolu Pavurya Mousse”, “Mercimek Yatağında Ahtapotlu Toffee”, “ Mango Sorbet”. “Şamfıstıklı Hindi Rulosu Kızılcıkla tatlandırılmış Porto Şarabı Sosu ile”, “Ilık Keçi Peyniri Zeytinli Galeta ile”, “Votka ile tatlandırılmış Vişneli Tulip” ve “Kahve & Portakal Truffe”.
“Özel Yılbaşı Paketi”nin dışında yılbaşi gecesini Panorama Restaurant’ta kutlayanlar için Limitsiz standart yerli içki dahil 150 $.
THE MARMARA İSTANBUL BRASSERİE’DE ALTERNATİF BİR YILBAŞI:
Klasik yılbaşı kutlamaları ilginizi çekmiyorsa bunlara alternatif olarak The Marmara İstanbul’da Brasserie’de tam size göre bir program var.
“Sarmısaklı San Lucas usulü Karides”, “Paella”, “Tortilla”, Tropikal Tavuk”, “Arjantin usulü Sütlü Krep”, “Vişneli Krema Catalana” ve benzeri Latin lezzetlerinden oluşan zengin açık büfe ve Los Candela’nın kıpır kıpır müziğiyle bu yılbaşinı alışılmışın dışında geçirebilirsiniz.
Limitsiz standart yerli içki dahil 115.000.000 TL.
ÖZEL YILBAŞI KONAKLAMA PAKETİ:
The Marmara İstanbul’un “Özel Yılbaşi Paketi” ile sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir yılbaşi gecesi geçirebilirsiniz. V.S.O.P Bar’da hoşgeldiniz içkisi, yılbaşi gecesi iki kişilik odalarda konaklama, odada özel ikramlar, Panorama Restaurant’ta muhteşem bir yılbaşi yemeği, 1 Ocak günü Cafe Marmara’da zengin Brunch ve ücretsiz The Marmara Gym ve otopark kullanımından oluşan “Özel Yılbaşi Paketi”nde single oda fiyatı $ 250, double oda fiyatı ise $ 370.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT