Yılbaşı Yemeği Silverline Black Crystal İle Ziyafete Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Yemeği Silverline Black Crystal İle Ziyafete Dönüşüyor

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Ara 31, 2010

Silverline, yılbaşı akşamında marifetini konuşturmak ve konuklarına birbirinden lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlere Black Crystal ankastre serisini sunuyor. Yeni yıla yeni mutfağı ile girmek isteyenler için özel bir fırsat olan Silverline Black Crystal, mutfaklara siyah rengin asaletini ve parıltısını taşıyor. Yılbaşında Silverline Black Crystal çalışsın, siz konuklarınızla ziyafetin tadını çıkarın.

Silverline’ın şık tasarımı ile göz dolduran Black Crystal serisi, siyah ankastre ocak, fırın ve davlumbazı bir arada sunarak mutfaklarda seçkin ve estetik bir görünüm oluşturuyor. Black Crystal serisinde yer alan dekoratif camlı, dokunmatik davlumbaz Andromeda 90, oldukça sessiz çalışırken yılbaşı keyfinin yemek kokuları ile bölünmesine de engel oluyor. Tam dokunmatik ankastre fırın SLV 238 ise 14 farklı pişirme programı ile yılbaşında konuklarınıza ikram edebileceğiniz her yemeği kolayca pişirmenizi sağlıyor. Mutfağınızın şıklığını ise siyah cam yüzeye sahip SL 163 ocak tamamlıyor.

Gelişmiş teknoloji ve şıklığın yanı sıra, pratik ve konforlu kullanımı ile de öne çıkan Black Crystal serisi ile, yeni yılda, mutfağınız evinizin çekim merkezi olacak, yemek yapmak büyük bir keyfe dönüşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT