Yılbaşında Moda Storks Mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Yılbaşında Moda Storks Mağazalarında

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Moda Storks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 31, 2010

Kaliteli ve şık tasarımlarıyla öne çıkan dünya takı modasının öncü markalarından Storks Mücevherat, yeni yıl için hazırladığı zarif tasarımları ile yılbaşında hediye alternatifi arayışında olanlara çok özel bir seçenek sunuyor.

Storks’un yeni yıl kreasyonu göz kamaştırıyor… Yılbaşı için tasarlanan 18 ayar, yeşil beyaz altın olarak üretilen, pırlanta ve yakut taşlarla bezeli, üzüm salkımı şeklindeki küpe, yüzük, bileklik ve kolyeden oluşan set yılbaşı gecesi şıklığınıza şıklık katıyor… Takıları set halinde kullanmayı sevmeyenler bu özel ve şık tasarımlara tek parça olarak da sahip olabiliyor. Yeni yılda mücevher severlere özel bir hediye vermek isteyenlere farklı alternatifler sunan Storks, bu yıl şık ve farklı tasarımları ile mücevher severlerin tek adresi olacak. Özellikle yılbaşı atmosferine uyan renkteki tasarımıyla gösterişli bir gece geçirmek ya da en doğru hediye ile sevdiklerini mutlu etmek isteyenler Storks tasarımlarını görmeden takı tercihinizi yapmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT