Yılların Tecrübesine Sahip Sera’dan Yepyeni Ürünler

Alışveriş Alışveriş Yılların Tecrübesine Sahip Sera’dan Yepyeni Ürünler

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Sera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Sera ile Tadını Çıkar

Gıda muhafazasında uzman marka Sera, yılların tecrübesi ile şimdi de sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmenizde ve saklamanızda en büyük yardımcınız olacak üç pratik ürün sunuyor; yağlı pişirme kâğıdı, fırın torbası ve buzdolabı poşeti…

Streç film ve alüminyum folyo ile kalitenin simgesi haline gelen Sera, tecrübesini pişirme grubu ürünlerine de yansıtıyor. Fırın torbası ve yağlı pişirme kâğıdını tüketicisinin beğenisine sunan Sera, gıdaların daha sağlıklı, lezzetli ve pratik bir şekilde pişirilmesini sağladığı gibi, pişirme kaplarınızın kirlenmesini de önleyerek sizi bulaşık derdinden kurtarıyor. Buzdolabı poşetini de ürün gamına ekleyen Sera, yeni ürün grubuyla mutfakta pratik ve keyifli bir hayat vaat ediyor.

Koy fırına bak keyfine: Sera fırın torbası

Sera fırın torbasıyla tüm yiyecekleri, besin değerini ve vitaminlerini koruyarak, kendi suyunda dengeli pişirmek mümkün. Mikrodalga fırınlarda da rahatlıkla kullanılabilen Sera fırın torbasının bir paketinde 8 adet fırın torbası ve 8 adet klips bulunuyor. 200 derece fırın ısısına dayanıklı yanmaz, yapışmaz ve yırtılmaz olarak üretilen Sera fırın torbası, pişirme süresini kısaltarak ve tepsilerinizi temiz tutarak hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlıyor.

Sağlıklı, temiz ve leziz: Sera yağlı pişirme kağıdı

Sera yağlı pişirme kâğıdıyla tepsileri ve kalıpları yağlamaya gerek kalmıyor. Üstün teknoloji ile sağlığa en uygun yöntemlerle üretilen Sera yağlı pişirme kâğıdının her iki yüzeyi de yapışmaz özelliğe sahip. Koku içermeyen Sera yağlı pişirme kâğıdı, parçalanmıyor ve tekrar tekrar kullanılabiliyor. Fırın tepsilerine uygun boyutlarda tasarlanan Sera yağlı pişirme kâğıdının boyu 8 metre eni ise 37 santimetre olarak piyasaya sunuluyor.

İstediğini sakla: Sera buzdolabı poşeti

Pişirme grubundaki yeni ürünlerinin yanı sıra buzdolabı poşetini de piyasaya sunan Sera, bu ürünüyle gıda ve gıda dışı malzemelerin saklanmasında ve taşınmasında kolaylık sağlıyor. Küçük, orta ve büyük boy olarak tüketicinin beğenisine sunulan Sera buzdolabı poşeti, derin dondurucuda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Yiyeceklerin düşük sıcaklıkta kurumasını önleyen Sera buzdolabı poşeti, bağlama klipsleri sayesinde kolay kullanım imkanı da sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT