Yurtiçi Kargo’dan Hayatı Kolaylaştıran Uygulama: Bireysel İnternet Şubesi

Alışveriş Alışveriş Yurtiçi Kargo’dan Hayatı Kolaylaştıran Uygulama: Bireysel İnternet Şubesi

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 02 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Yurtiçi Kargo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ Haz 2, 2011

Türkiye’nin en köklü şirketlerinden olan Yurtiçi Kargo, yenilikçi anlayışını internete taşıyarak tüm kargo işlemlerinin anında gerçekleştirilebildiği “Bireysel İnternet Şubesi” ni hizmete sundu.

Türkiye’nin ilk kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo, yenilikçi anlayışı ile birlikte projelerine bir yenisini daha ekleyerek her türlü kargo ihtiyacının ve takibinin internet üzerinden yapılabileceği “Bireysel İnternet Şubesi”ni hayata geçirdi. Türk kargo sektöründe ilk defa hizmete sunulan Bireysel İnternet Şubesi’ne bireysel.yurticikargo.com adresinden ulaşılabiliyor.

Üye olduktan sonra; adresten gönderi yapılıp kredi kartı ile gönderinin ödemesi gerçekleştirilebilir veya şubeden gönderi yapılabilir, gönderinin aciliyetine göre standart veya VIP(ekspres) hizmetler, ambalaj, sms ürünler seçilebilir, e-mail ile teslimatta otomatik bilgilendirme alınabilir, şubelerin haritadaki konumları, iletişim bilgileri sorgulanabilir, çağrı merkezine direkt mesaj gönderme, e-ticaret siparişleri sorgulama gibi sayısız hizmetten faydalanılabilir .

“Bireysel İnternet Şubesi” ni kullanarak yapılan gönderiler çok daha basit gerçekleşmesinin yanısıra, %25 oranındaki indirim ile cebe de hitap ediyor.

Yurtiçi Kargo, daha önce de Facebook sayfasında yer verdiği “Konuşturan Kargo” uygulaması ile ilk defa Facebook üzerinden kargo işlemleri gerçekleştirilebilmesini sağlamış ve geliştirdiği mobil uygulamalar ile de yenilikçi anlayışını dijital çağa uyarlamıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT