Zemin Kaplamada Uzay Çağı Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Zemin Kaplamada Uzay Çağı Başlıyor

Tarihler: 20 Ağustos 2010 Cuma ~ 20 Eylül 2010 Pazartesi

Firma: Dendro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2010 ~ Eyl 20, 2010

Uzay çağı teknolojisi ile üretinel ve hayal gücünü özgür bırakan zemin kaplama ürünleri Türkiye´de.

Yaşadığı ortama kişisel zevkini ve hayal gücünü özgürce yansıtmak isteyenler için artık sınırlar kalkıyor. Hammadde ve üretim tekniği ile dünyada bir ilk olan; kullanıcıya hayal ettiği her türlü renk ve desendeki tasarımı gerçek ahşap üzerine uygulama imkanı sağlayan Kaindl Two ve Kaindl Three serisi laminat parke ürünleri yoğun ilgi görüyor.

Türk parke sektörünün seçkin kuruluşlarından DENDRO, Avusturyalı Kaindl firması tarafından uzay çağı teknolojisiyle üretilen ve inkjet baskı tekniği uygulanmasıyla sınırsız tasarım imkanı sunan Kaindl Two ve Kaindl Three Collection’ı tasarımcıların, mimarların ve kullanıcıların beğenisine sundu.

Zeminde Sınırsız Tasarım Özgürlüğü
Sınırsız tasarım özelliğiyle hayal gücünü gerçeğe taşıyan Kaindl, laminat parkedeki kuralları yıkarak gerçek ahşap üzerine dakikada 14 bin vuruşa sahip uzay çağı teknolojisi olan ‘inkjet baskı tekniği’ ile üretiliyor. En üst katmanı doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşan Kaindl parkeler sayesinde evini ya da işyerini kendi hayal gücüne göre tasarlamak isteyenler kişisel zevklerini artık ayak bastıkları her zemine yansıtabiliyor. Kullanıcı ve tasarımcının talebine bağlı olarak, mevcut desen ve renklerle üretim yapılabildiği gibi, bir anne çocuğunun fotoğrafını, bir ressam tablosunu, hatta istenirse İstanbul Boğazının bir fotoğrafı bile laminat parke zemine işlenebiliyor. Yaşadığı ortamda bütünlük isteyenler zemin kaplamadaki malzeme ile mobilyalar, duvar ve aksesuarları da kaplatabiliyor ve böylece yaşanılan ortam tüm ayrıntılarıyla kişinin kişisel zevkini yansıtan bir ambiyansa kavuşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT