Zor Bahçe İşleri Babaların Görevi ise Çözüm Fiskars`ta!

Alışveriş Alışveriş Zor Bahçe İşleri Babaların Görevi ise Çözüm Fiskars`ta!

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Babanızın rahat koşullarda budama yapmasını sağlamak sizin elinizde! Botanika tarafından ülkemiz tüketicisi ile buluşturulan dünyanın en köklü hobi bahçeciliği markası Fiskars, Universal Teleskopik Bahçe Makası ile ağaç tepelerinde ve erişimi zor sık çalıların budanmasında babanızın yardımına koşuyor. 6 metreye ulaşan kesim mesafesi, güvenli kilit mekanizması, 2400-4100 mm’ye kadar ayarlanabilen şaftı ile uzun dal kesimleri için ideal olan bu özel makas ile babanız budamanın keyfini çıkaracak.

Eminiz herkes babasının, doğa ile en rahat koşullarda ilgilenmesini ister. Hayatta karşılaştığımız her türlü zorlukta bize kol kanat gererek koruyan babalarımızı bereketin rengi yeşille buluşturma vakti geldi. Ülkemizde hobi bahçeciliğinin lider ismi Botanika; Fiskars markalı Universal Teleskopik Bahçe Makası ile ağaç tepelerinde sararan yapraklar ve kuruyan dallar ile erişimi zor sık çalıların budanmasında babanızın en yakın iş ortağı olacak. Botanika, bahçeyle uğraşmaktan keyif alan babalara verilebilecek en güzel hediyelerden biri olan bu özel makası beğeninize sunuyor.

Bahçe ile ilgilenmek çok zevkli olduğu kadar yorucu bir iştir. Sararan yaprakları, ağaç tepelerindeki kuruyan dalları kesmek fiziksel olarak zahmetli bir iştir. İşte Botanika, Fiskars Universal Teleskopik Bahçe Makası ile babanızı bahçe işlerinin zorluklarından kurtarırken, yeşilin zevkine daha çok varmasını sağlıyor.

Ağaçların daha yeşil ve gür, uzun çalıların daha düzenli ve gür görünmesini sağlayan bu makas ile hem babanızın hem bahçelerinizin yüzü gülecek. Bahçelere en hızlı ve en etkili bakımı yapabilmek için özel olarak tasarlanan Fiskars Universal Teleskopik Bahçe Makası; 6 metreye ulaşan kesim mesafesi, güvenli kilit mekanizması, 2400-4100 mm’ye kadar ayarlanabilen şaftı ile uzun dal kesimleri için idealdir. Merdiven kullanmadan ya da eğilmeden rahatlıkla ağaçların tepesindeki dallara ulaşabileceği bu makasla babanız, muhteşem kesme gücünün zevkine varacak.

Ayrıca makası maksimum yükseklikte kullanmak gerektiğinde, turuncu kolu sonuna kadar çekerek budama işlemini gerçekleştirmek mümkün. Babanız, daha yüksekte bulunan dallara ulaşmak istediğinde de, teleskopik versiyonu kullanması yeterli. Fiskars Universal Teleskopik Bahçe Makası perakende fiyatı 180 TL’den başlamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT