30.Uluslararası Anne Bebek Çocuk

Tarihler: 17 Ocak 2016 Pazar ~ 17 Ocak 2016 Pazar 17 Ocak 2016 18:00

Yer: CNR Expo İstanbul

Ücret: Genel Giriş - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2016 ~ Oca 17, 2016

30. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Fuarı, 13-17 Ocak tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenleniyor.

Ziyaret Saatleri:
13 Ocak Çarşamba, 10:00-18:30
14 Ocak Perşembe, 09:30-18:30
15 Ocak Cuma, 09:30-18:30
16 Ocak Cumartesi, 09:30-18:30
17 Ocak Pazar 09:30 - 18:00

Ailelerin, hem çocukları hem de kendileri için ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri bünyesinde barındıran "Mother, Baby & Kids Show", 5 gün boyunca süren alışveriş festivali için sizleri bekliyor.

2015 yılında yaklaşık 35 bin kişinin ziyaret ettiği, 100'e yakın markayı bünyesinde barındıran fuarda; bebek arabasından pusete, oyuncaktan gıdaya, eğitimden kişisel gelişime kadar aradığınız ne varsa bulacaksınız. Sosyal sorumluluk projeleri; bilinçli bireyleri, butik markaların trend ürünleri yeniliği, kaliteli ve geniş ürün yelpazesi renkli bir dünyayı hedefliyor.

Tek bir çatı altında yaşanan bu eğlenceye ortak olun... Mother, Baby & Kids Show'da aradıklarınızı fazlasıyla bulacaksınız.

Anne ve anne adayları için ilgi çekici ve faydalı etkinlik çalışmaları;

Trafikte Çocuk Güvenliği
Çocuklara trafik kuralları öğretimi, otomobillerde çocuk koltuğu kullanımı, emniyet kemeri kullanımı, yeni trafik yasaları gibi konulara dair bilgilerin paylaşılacağı "Trafikte Çocuk Güvenliği" paneli, annelere trafikte çocuklarının güvenliğini nasıl sağlaması gerektiği konusunda rehberlik edecek.

Akut'tan Bebeklerde İlkyardım Semineri
Akut'un İlkyardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Dr. Meriç Şahin'in evde çocukların başına gelebilecek kazaları ve ilkyardım yöntemlerine dair bilgileri paylaşacağı sunuma katılarak bebeklerde ilkyardım uygulamalarına dair bilgiler edinip çocuklarınızın evdeki güvenliğini nasıl sağlayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Sanal Alemde "Çocuğuma Dokunma"
"Çocuğuma Dokunma" kitabı ile en değerli varlıkları, sanal dünyanın karanlık tuzaklarına düşürmemek için alınacak önlemleri anlatan Tülay Acar; hem kitabını imzalayıp annelere dağıtacak hem de konuyla ilgili seminer verecek.

Şenay Yılmaz Otizm ve Spor İlişkisiyle Çocukları Daha Güvenli Tedavi Etmenin Yolları
"Otizmli çocuklarda ilaçlarla serotonin ve dopamin hormonları dengelenmeye çalışılır. Ancak spor yapıldığında bu hormonlar zaten dengeleniyor" diyen Şenay Yılmaz; konuyla ilgili anneleri bilgilendirecek.

Kariyer de Çocuk da Yapmış Anneler
Yeni anne olmuş, iş kadını ve ünlü isimlerin katılacağı "Bebek Odası" sohbet etkinliklerinde, fuara katılan anneler çocuk da kariyer de yapmanın sırlarını keyifli dakikalar yaşayarak öğrenecekler. Ünlü olsun olmasın annelerin yaşadığı ortak sorunları birlikte konuşma fırsatı yakalayacaklar.

Dans, Atölyeler, Yarışmalar, İmza Günleri, Eğlenceli Etkinlikler
"Çocuğunuzla Yıldızınız Barışsın" ile Hande Kazanova
"Nefes Teknikleri"
"Kanguru Dansı"
"Küçük Şefler Mutfakta"

* Bu fuar 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir.

- Satın aldığınız bilet ile 13-17 Ocak tarihleri arasında ve ziyaret saatleri içerisinde giriş yapabilirsiniz.- 18 yaşından küçükler bilete tabi değildir; ancak yanında refakatçisi olmadan etkinliğe giriş yapamazlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT