Babalara Özel Yüzde 50 İndirim

Tarihler: 20 Haziran 2015 Cumartesi ~ 21 Haziran 2015 Pazar

Yer: İstanbul SEA LIFE Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2015 ~ Haz 21, 2015

Bugün sen çocuk ol canım babam!

Bütün yıl çok yoruldun… Üzüldüğün anlar oldu söyleyemedin, derdini hep içine attın, kırılsan bile sustun, kızsan bile hep sevmeye devam ettin… Şimdi senin çocuk olma eğlenme, mutlu olma zamanın!

Avrupa’nın en büyük akvaryumlarından biri olan İstanbul SEA LIFE Akvaryum çocuklarıyla tadına doyulmaz vakit geçirmek isteyen babalara özel indirim kampanyası düzenliyor. 20 Haziran ve 21 Haziran Babalar Günü’nde internetten alınan İstanbul SEA LIFE Akvaryum biletleri, yanında çocuklarıyla gelecek babalar için yarı yarıya indirimli

İçerisinde yüzlerce tür deniz canlısı, 83 metre ile İstanbul’un en uzun okyanus tüneli ve 15 türden 55 köpekbalığı ile Avrupa’nın en geniş köpekbalığı ailesi bulunan Avrupa’nın en büyük akvaryumlarından biri olan İstanbul SEA LIFE Akvaryum Babalar Günü’ne özel indirim kampanyası düzenliyor.

Forum İstanbul AVM’de bulunan İstanbul SEA LIFE Akvaryum, internetten alınacak biletlerde 20 ve 21 Haziran’da Akvaryum’a çocuklarıyla gelecek babalar için %50 indirim kampanyası düzenliyor.

İstanbul SEA LIFE’ta tarih öncesi çağdan günümüze gelen canlılar

İstanbul SEA LIFE Akvaryum’da 15 binin üzerinde deniz canlısı bulunuyor. Dinozorlar Çağı’ndan 100 milyon yıl önce dünyada olduğu düşünülen at nalı yengeci, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kaplan köpekbalığı, timsah avlayan kaplumbağa, piranalar ve rengarenk tropik okyanus balıkları Akvaryum ziyaretçilerinin görebileceği canlılar arasında. Sadece balık türlerinin görüldüğü değil, özel dalgıç gösterileri de izlenen ve ekosistemi koruma adına bilinçlendirme sunumları da yapılan İstanbul SEA LIFE’ta istenirse balıklarla dolu dev bir akvaryumda yapılan dalış aktivitesine de katılınabiliyor.

İstanbul SEA LIFE Akvaryum haftanın 7 günü ziyaret edilebiliyor. Ayrıntılı bilgi ve indirimli bilet www.visitsealife.com/istanbul adresinden alınabiliyor.

İstanbul SEA LIFE Akvaryum İletişim:
Kocatepe Mahallesi, Paşa Caddesi 34045 Bayrampaşa – İstanbul
Forum İstanbul AVM/ İstanbul SEA LIFE
Tel: 0212 640 20 15

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT