Çocukların Okula Dönüş Heyecanına Ortak Oluyor

Tarihler: 13 Eylül 2014 Cumartesi ~ 14 Eylül 2014 Pazar

Yer: Capacity AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2014 ~ Eyl 14, 2014

Bakırköy’ün en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Capacity, okula dönüş etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Macera Küpü” etkinliği ile çocuklara keyifli saatler yaşatacak.

Bakırköy’ün en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Capacity AVM, 13 - 14 Eylül tarihleri arasında okula dönüş etkinliği kapsamında misafirlerine özel olarak düzenleyeceği Macera Küpü parkuru ile hem ailelere hem de çocuklara keyifli saatler yaşatacak.

Okul öncesi alışverişleri eğlenceli hale dönüştürerek birbirinden farklı sürprizler sunmaya hazırlanan Capacity AVM, etkinlik alanına kurulacak Macera Küpü ile okula dönüş heyecanı yaşayan çocuklar keyif dolu saatler geçirecek. Macera Küpü etkiliği çocukların özgüvenini arttırarak kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak. Etkinliğine katılan ve Macera Küpü parkurunu tamamlayan çocuklara “Cesaret Sertifikası” ve Kupa armağan edilecek.

Çocukların okul heyecanına ortak olan Capacity AVM, okul alışverişini keyifli zamanlara dönüştürmek isteyen ziyaretçilerine unutamayacakları bir hafta sonu geçirmelerini sağlayacak.

www.capacity.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT