Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri'nin Yıldızı Candan Erçetin!

Tarihler: 28 Aralık 2014 Pazar ~ 28 Aralık 2014 Pazar 18:00

Yer: Kanyon

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 53 00

Faks: 0212 317 53 51

Web: http://http://www.kanyon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2014 ~ Ara 28, 2014

Ünlü Sanatçı Candan Erçetin En Güzel Fransız Şansonlarını, Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri'nde Söyleyecek.

Bir kent alışkanlığı haline gelen Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri, bu yıl Türkiye'nin en büyük yıldızlarından birini ağırlıyor. Her yeni yıl arifesinde en popüler sanatçıların orkestraları eşliğinde özel olarak hazırladıkları seçki ile ziyaretçilerine coşkulu bir gece yaşatan Kanyon bu yıl da bu geleneği bozmuyor. 2015 yılı, Kanyon'da başarılı sanatçı Candan Erçetin ve orkestrası eşliğinde 28 Aralık Pazar günü unutulmaz bir konser ile karşılanıyor.

Bonjour Kanyon!

Bu yıl Paris havasına bürünen Kanyon'a özel hazırladığı repertuarı ile Candan Erçetin en güzel Fransız şansonlarının yanı sıra, klasikleşen şarkıları ile Kanyon ziyaretçilerine unutulmaz bir konser yaşatacak. Candan Erçetin bu özel gecede La Vie En Rose, Tombe La Neige, La Boheme, Champs Elysees gibi klasikleşen Fransız şansonları ile sevilen birçok şarkısını da seslendirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT