Scooby Doo Eğlencesi İstanbul Optimum’da…

Scooby Doo Eğlencesi İstanbul Optimum’da…

Tarihler: 13 Ocak 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2016 Pazar

Yer: İstanbul Optimum Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2016 ~ Şub 7, 2016

SÖMESTR’DA OPTİMUM’A UĞRAYAN KAZANIYOR

Bu sömestr tatilinde Optimum’a gelen çocuklar, Scooby Doo ve Mystery Machine eğlencesi ile unutulmaz bir eğlence yaşayacak. Optimum’dan alışveriş yapan aileler çocuklarına eğlenceli sömestr etkinliklerinin yanı sıra sürpriz hediyeler kazandırmış olacak.

İstanbul Optimum Outlet, sömestre tatilinde büyük küçük herkesin sevdiği çizgi film kahramanı Scooby Doo ve meşhur arabası Mystery Machine’i 22-31 Ocak tarihleri arasında 12:00’dan 22:00’a minik ziyaretçileri ile buluşturuyor. Etkinliğin gerçekleşeceği tarihler arasında 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyelerinin çocuklarının ücretsiz olarak yararlanabileceği Scooby Doo eğlencesi, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

İstanbul anadolu yakasında ilk kez gerçekleşecek Scooby Doo etkinliğine katılan çocuklar eğlenceli dakikalar ile yarıyıl tatilinin tadını Optimum’da çıkaracak. Etkinlik kapsamında küçük çocuklar için kurulacak workshop alanında minikler karton Mystery Machine arabalarını boyayacak, Scooby Doo Ipad ve bilgisayar oyunlarını oynayacaklar. Çocuklar etkinlik kapsamında Scooby Doo’nun 3 boyutlu arabasına binecek ve çizgi film izleyecekler. Etkinlik sonunda Scooby Doo kostüm karakteri ile fotoğraf çektirerek unutulmaz anlarını ölümsüzleştirecekler.

Alışveriş eğlence kazandıracak

İstanbul Optimum’da sömestr kampanya ve eğlenceleri zirvede yaşanacak. 22-29 Ocak tarihleri arasında hafta içi günlerde 50TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler çocuklarına sürpriz karne hediyeleri kazandırmış olacak. Yemek menülerinden, vizyondaki çocuk sinema film biletlerine, buz pateni biletinden, hediye çeklerine çam sakızı çoban armağanı karne hediyeleri minik ziyaretçilere yarıyıl tatilinde sömestr ruhunu doruklarda yaşatacak.

Sömestr2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT