Şehrin Gözde Parkurlarını Liferun’la Keşfedin…

Tarihler: 24 Mayıs 2015 Pazar ~ 31 Mayıs 2015 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2015 ~ May 31, 2015

Egzersizi açık havada yapmak, bir yandan sosyalleşmek, hatta sosyal duyarlılığını cümle aleme ilan etmek isteyenlerin artık bir grubu var: LifeRUN.

Egzersiz alışkanlığı yaratmayı amaçlayan profesyonel fitness eğitmenlerinden oluşan LifeRUN, Tamamen ücretsiz ve her yaş seviyesinden katılımcılara açık. Grup, her Pazar saat 09.00’da önceden belirlenmiş buluşma noktasında toplanıyor. Tempolu yürüyüş, koşu, fonksiyonel egzersizler, TRX ve yoga yapıyor. Şehrin oksijeni ve keyfi en bol noktalarında buluşan ekip; bugüne kadar meme kanseri, kadınlara karşı şiddetin durdurulması ve AIDS’e karşı duyarlılık adına aktiviteler gerçekleştirdi. Sokak hayvanlarının bakımına destek, lösemiye karşı bilinç kazandırma, huzurevlerinde koşulların iyileştirilmesi gibi temalarda da buluşmayı planlıyor.

www. liferunturkiye.com

LifeRUN Mayıs 2015 aktivite planı

17 Mayıs Pazar Maçka Parkı
24 Mayıs Pazar Emirgan Korusu
31 Mayıs Pazar Caddebostan Sahili

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT