Tema Park'ta İftar Keyfi

Tarihler: 04 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 04 Temmuz 2016 Pazartesi 04 Temmuz 2016 18:00

Yer: Vialand

Ücret: - Sınırsız Eğlence + İftar Menüsü Sadece 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2016 ~ Tem 4, 2016
Dünyada bir Tema Parkı, AVM ve Gösteri Merkezi ile birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan Vialand, tek biletle Ramazan'a özel İftar Menüsü ve sınırsız eğlence sunuyor.

- Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için 0212 600 01 00 / 01 01 numaralı telefonu arayabilir veya satis@vialand.com adrese mail gönderebilirsiniz.
- Rezervasyon iptalleri 24 saat önceden bildirilmelidir. Aksi takdirde satın alınan bilet kullanılmış sayılacaktır.

"2015 Yılında Avrupa’nın En İyi 5’inci Tema Parkı seçilen Vialand’de, 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi dördüncü Roller Coaster’ı “Nefes Kesen”, İstanbul’un bilinmeyenleri ile tanışacağınız “Fatih’in Rüyası” ve bu yıl eklenen Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema simülasyonu ve Cartoon Network kanalının sevilen karakterlerinin şovları dahil 30’u aşkın eğlence ünitesi sizleri bekliyor.

Türkiye’nin Tema Park’ı Vialand; adrenalin tutkunlarına 3 saniyede tam 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı “Nefes kesen” ve macera üniteleri 360, Maceraperest, Adalet Kulesi, Safari Tüneli, 15 metreden suların içine düşeceğiniz Viking gibi ünitelerle sınırsız heyecan dolu bir eğlence sunuyor.

Vialand Tema Park’ta, İstanbul’un tarihini sizi içine çeken muhteşem bir teknolojiyle yaşatan “İstanbul’un Sırları” ve 20 milyon dolarlık yatırımla, özel olarak 4.000 metrekarelik bir alana kurulan “Fatih’in Rüyası” gibi misafirlerin ilgi odağı olan ünitelerin yanı sıra, bu yıl eklenen Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema simülasyonu dahil 30’u aşkın ünite sizleri bekliyor.

Vialand Tema Park’ın bu yıl sunduğu yenilikler arasında bir başka sürpriz ise Cartoon Network kanalının sevilen karakterleriyle tanışma fırsatı. Powerpuff Girls, Gumball, Adventure Time gibi ikonlaşmış programların en sevilen karakterleri Vialand Tema Park içerisindeki Cartoon Network Sahnesi’nde izleyiciler ile buluşuyor ve onlara unutamayacakları canlı gösteriler sunuyor."

* İftar Menüsü “Fatih’in Rüyası Seyir Terası’nda” gerçekleşecektir.

* İftar Menüsü: İftariyelik, Salata, Çorba, Ana Yemek (Adana/ Urfa/ Köfte/ Tavuk Döner seçeneklerinden tercih ettiğiniz), Tatlı ve Su.

- Etkinlik sadece “Hızlı Bilet” olarak satılmaktadır. PDF biletinizi yazdırmanızı önemle rica ederiz.- PDF bileti yanında olmayan katılımcılar etkinliğe alınmayacaktır.- Bu bilet 1 kişiliktir.- Etkinliğe hafta içi ya da hafta sonu ziyaret saatleri içerisinde giriş yapabilirsiniz.- İftar Menüsü “Fatih’in Rüyası Seyir Terası’nda” gerçekleşecektir.- İftar Menüsü: İftariyelik, Salata, Çorba, Ana Yemek (Adana/ Urfa/ Köfte/ Tavuk Döner seçeneklerinden tercih ettiğiniz), Tatlı ve Su.- 06 Haziran - 04 Temmuz 2016 tarihleri arasında satın alınan tarih için geçerlidir.- 0 – 3 yaş çocukların Vialand Tema Park’a girişleri ücretsiz olup, park içerisindeki yiyecek-içecek tüketimleri ekstra ücretlendirilir.- Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için 0212 600 01 00/ 01 01 numaralı telefonu arayabilir veya satis@vialand.com adrese mail gönderebilirsiniz.- Rezervasyon iptalleri 24 saat önceden bildirilmelidir. Aksi takdirde satın alınan bilet kullanılmış sayılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT