Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası 2015

Tarihler: 25 Nisan 2015 Cumartesi ~ 25 Nisan 2015 Cumartesi 16:30

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2015 ~ Nis 25, 2015

Türkiye’deki en büyük uluslararası eSpor etkinliği nisan ayında gerçekleşiyor! League of Legends Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası, 25 Nisan Cumartesi günü Volkswagen Arena’da yapılacak.

Elektronik sporlar; bilgisayar üzerinden oynanan çeşitli oyunların, profesyonel bazda organize edilen turnuvalarda, lisanslı oyuncular ve profesyonel kulüplerin katılımı ile gerçekleştiği bir spor dalıdır. Günümüzde dünyada hızla gelişen ve büyüyen eSpor; gelişmiş ülkelerde özerk federasyonların kurulduğu, milyonlara hitap eden ve gerek sporcu gerekse de izleyici kitlesi olarak etkileşim ve sosyalleşme düzeyi diğer tüm sporların önüne geçmiş bir alandır.  

League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Dünya çapında 80 milyon, Türkiye’de ise 3 milyondan fazla oyuncuya sahip League of Legends, her geçen gün büyüyen topluluğuyla dünyanın en çok oynanan PC oyunudur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur. 

Dünyanın en aktif profesyonel rekabet ortamına sahip olan League of Legends için, yıl boyunca pek çok turnuva düzenlenir. Bunlardan en ünlüsü de, profesyonel oyuncuların büyük ödüller ve muhteşem bir kupa için yarıştığı Şampiyonluk Ligi'dir. Tüm bu mücadele ise anlık 70.000’lik seyirci rekoru, aylık ise 1,5 milyondan fazla tekil izlenme sayısına sahip LoL TV’den canlı olarak yayınlanmaktadır.

Türkiye eSpor tarihinde bir ilke tanıklık etmeye hazır mısın?

Türkiye, Latin Amerika, Brezilya, Bağımsız Devletler Topluluğu, Uzakdoğu Asya, Okyanusya ve Japonya şampiyonları, yılın en büyük uluslararası League of Legends turnuvalarından biri için Türkiye’de buluşacak. Rekabetin doruğa ulaşacağı ve Kış Mevsimi Şampiyonu’nun diğer ülkelerden gelen profesyonel takımlarla mücadele edeceği Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nın finali, 25 Nisan Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. 

Volkswagen Arena’daki organizasyona katılan biletli oyuncular, hem Türkiye Sunucusu’nda geçerli 400 RP, hem de Işık Dalgası Vel’Koz kostümü hediyelerinin sahibi olacak. Hediye RP’leri kullanmak için, biletlerde yer alan barkodları http://bit.ly/biletbarkod (bu uygulama 29 Nisan tarihinden itibaren aktif olacaktır) adresi üzerinden doğrudan kendi hesaplarına aktarmaları yeterli olacak.

Türkiye’de gerçekleşecek olan en büyük uluslararası eSpor organizasyonu, Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nda mücadele edecek olan 7 profesyonel takımı ağırlayacak. Kış Mevsimi Şampiyonu’nun da dahil olduğu bu 7 takım, mayıs ayında Amerika’da düzenlenecek olan Sezon Ortası Özel Turnuvası’na katılmak için yarışacak. Heyecanın doruğa ulaşacağı Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası coşkusu için Volkswagen Arena sizi bekliyor!

- Etkinliğe katılan Sihirdarlar www.bit.ly/biletbarkod adresinden etkinlik sonrasında hediyelerini alabilirler. Site, 29 Nisan 2015 tarihinden itibaren aktif olacaktır.
- Hediye RP ve kostümler sadece Türkiye sunucusunda geçerlidir.
- 13 yaş altındaki katılımcılar velileri ile katılabilirler. Veliler için de bilet gerekmektedir.
- İçeriye yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT