Yarı Yıl Tatilinde ‘Oyun Molası’

Yarı Yıl Tatilinde ‘Oyun Molası’

Tarihler: 24 Ocak 2017 Salı ~ 29 Ocak 2017 Pazar

Yer: Akmerkez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2017 ~ Oca 29, 2017

Çocuklar yarı yıl tatilinin en eğlenceli anlarını Candy Crush, Talking Toms, Angry Birds oyunları ve Buz Pisti ile Akmerkez’de yaşayacak. Minik misafirler 20-29 Ocak tarihleri arasında Akmerkez Etkinlik Alanı’nda ücretsiz oyunların tadını çıkaracak.

En sevilen oyun aplikasyonlarını gerçeğe dönüştüren Akmerkez, miniklere dev bir aktivite alanında yarı yıl eğlencesi sunuyor. Karne tatilinde çocuklar 20 -29 Ocak arasında tam 10 gün boyunca, sanal dünyada sevdikleri oyunları gerçek hayatta deneyimleyerek, tatillerini keyifle geçirecek.

Aktivite alanında, Candy Crush çılgınları aynı şekerleri yanyana getirerek en yüksek puanı yakalamaya çalışacak. Angry Birds oyununda ise minikler, dev dekorlarla kurulan alanda kızgın kuşları kullanarak, hırsız domuzcukları düşürmeye çalışacak. Kedi tutkunlarının sevdiği Talking Tom ise çocuklarla sohbet ve dans edip şarkılar söyleyecek.

Aralık ayında açılan ‘Frozen Land’ buz pisti de sömestr boyunca minik misafirlerini ağırlayacak. Çocuklar buz üstünde eğlencenin tadını çıkarırken, bu sömestr unutamayacakları anılar biriktirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT