23 NİSAN’A ÖZEL SHERATON İSTANBUL ATAKÖY HOTEL’DEN ÇOCUKLAR İÇİN ÇİKOLATA VE PASTA YAPIMI KURSU... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 65 TL’ye çocuklara kendi çikolata ve pastalarını
yapma imkânı sunuyor...
İstanbul’un en yeni beş yıldızlı oteli Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 23 Nisan Perşembe günü 14.00 ile 16.00 saatleri arasında 7-14 yaş grubu çocuklara yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri çikolata ve pasta yapımı kursu düzenliyor.
Executive Chef Gökhan Tufan ve “Yılın Türk Altın Pastacısı” kategorisinde gümüş madalyaya layîk görülen Pastry Chef Ömer Yamaç, uygulamalı olarak çocuklara çikolata ve pasta yapımını öğretecekler.
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in düzenlediği çikolata ve pasta yapımı kursunda, çocuklar eğlenirken öğrenme imkânı bulacak. Yarının şefleri kalıp çikolataların nasıl doldurulduğunu ve taptaze mevsim meyveleriyle çikolatanın nasıl lezzetlendiğini görecekler. Yaratıcılıklarını kullanabilecekleri kursda, çocuklar ayrıca meyveli ve çikolatalı pasta yapımı ve pasta kaplama sanatını öğrenecekler.
Bilgi ve kayıt için 0212 560 81 00 nolu telefondan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Yiyecek-İçecek ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...