Acemi Yoga

Tarihler: 16 Nisan 2016 Cumartesi ~ 16 Nisan 2016 Cumartesi 16 Nisan 2016 16:00

Yer: CreAtolye

Ücret: - 89.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2016 ~ Nis 16, 2016
CreAtolye yine yogaseverleri unutmadı ve 16 Nisan Cumartesi günü deneyimli yogacı, ‘Acemi Yoginin ElKitabı’ kitabının yazarı Esra E. Karaosmanoğlu tarafından sohbet ve uygulamalı çalışmayı içeren harika bir program hazırladı.

Bakın Karaosmanoğlu etkinliği nasıl tanımıyor:“Acemi Yoga, mükemmel vücutlu, harikulâde ve her şeyi bilen hocaların, süper esnek öğrencilere öğrettikleri yoga tarzına bir tepki olarak doğmuştur. Tamamen yerlidir, Hindistan veya Amerika ile gurusal bir bağlantısı yoktur. Hatha Yoga, Geleneksel Klasik Yoga, Tasavvuf ve Meditasyon içeren, eskilerin deyimi ile “nevi şahsına münhasır”, ve en önemlisi, kendisini sadece Yoga ile tanımlamayan herkese açık bir çalışmadır.Etkinlik yoga eğitmenlerine, deneyimli yoga öğrencilerine ve yogaya yeni başlayanlara açıktır. Her yaşa, her vücut tipine, her karaktere hitap edebilmeyi en önemli hedefimiz addediyoruz. Öğrenme duyularımızı sonuna kadar canlı tutarak, her daim acemi olabilmeyi ve böylece sonsuza dek öğrenci kalabilmeyi çok, ama çok önemsiyoruz. Yaptığımız işi ciddi bir şekilde yapıyoruz, ama kendimizi o kadar ciddiye almıyoruz. Bir farkındalık sanatı olarak, bedenimizi, ruhumuzu, aklımızı ve enerjimizi tanımaya çalışıyoruz. Bu etkinlikte herkes öğrenci, herkes eğitmendir.”

Program:
16:00 – 16:45: Yoga hakkında sohbet (tarihçe, yoga türleri, Türkiye’de yoga)
16:45 – 17:00: Kahve/Çay Molası
17:00 – 18:00: Uygulamalı çalışma

Esra E. Karaosmanoğlu Hakkında:
Lise ve sonrasında hukuk eğitimini, Brüksel’de bitirdi. Uluslararası ticaret hukuku konusunda Londra’da yüksek lisans yaptı. 1996 yılından beri avukat olarak mesleğini icra etmektedir. 2001 yılında Yogibaba Adnan Ananda Siddivho Çabuk ile yoga derslerine başladı. Yogibaba Adnan Ananda Siddivho Çabuk’tan klasik yoga eğitimi vermek üzere Yoga Eğitmenliği sertifikası aldı. 2005 yılında kendi evinde ve daha sonra Yoga Seven’da klasik yoga dersleri vermeye başladı. 2005 yılının sonundan 2012 yılına kadar Yoga Darga’da hatha yoga dersleri verdi. 2006’da Hindistan, Delhi’de Swami Sivananda Vedanta Merkezinde derslere katıldı. Aynı yıl Delhi’de Aurobindo Ashram’ından Integral Yoga sertifikası aldı ve Kundalini Yoga derslerine katıldı.  “Acemi Yoginin ElKitabı” adlı kitabı Pozitif Yayınları’nda Mart 2011’de yayınlandı. Kitabın ikinci baskısıysa Şubat 2016’da Paloma Yayınları tarafından yayınlandı. Karaosmanoğlu, 2016 yılından beri Adnan Çabuk Siddashram Mistik Öğretiler Vakfı’nda (http://www.adnancabukyogavakfi.org/) yoga dersleri veriyor.

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT