Atölye Çocukevi Haftasonu Atölyeleri

Tarihler: 26 Haziran 2004 Cumartesi ~ 30 Temmuz 2004 Cuma Her Cumartesi Saat 10:00 > 12:30

Yer: Atölye Çocukevi

Nereden Alınır: www.atolyecocukevi.com, Email: info@atolyecocukevi.com

Adres: Sümer Korusu Gülveren Sok. No: 5 Tarabya Tarabya İstanbul

Telefon: 0212 299 93 25-26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2004 ~ Tem 30, 2004
ATÖLYE ÇOCUKEVİ HAFTASONU ATÖLYELERİ

Çocuğun kendini ifade edebileceği yöntemleri zenginleştirmek ve onu daha iyi anlamamıza, kendisini daha kolay anlatabilmesine olanak sağlayabilmek için, Atölye Çocukevi, eğitim yaklaşımında “sanatı” bir yardımcı araç olarak kullanır. Çocukların sınır tanımayan yaratıcılıklarına izin vermenin, onları dinlemenin en iyi yolu olduğunu düşünür.

0-6 yaş arasındaki çocukların o özel dönemlerinde kendilerine kılavuzluk eden Atölye Çocukevi, haftasonlarında atölyelerini daha büyük çocukların da paylaşımına açıyor.

YARATICI ATÖLYE:
Her Cumartesi Saat 10:00 > 12:30
Yaratıcı Atölye 3 -15 yaş arasındaki çocuklara yönelik, resim, üç boyutlu çalışmalar, fotoğraf, hikaye oluşturma, animasyon film, kısa film gibi sanat dallarıyla kendilerini ifade etmelerine, keşfetmelerine ve geliştirmelerine yönelik bir kişisel gelişim çalışmasıdır.
Her çocuğun doğuştan yaratıcı olduğu, asıl önemli olanın özgüven, motivasyon, doğru bir ortam, yaklaşım ve sanat programı olduğu bilinciyle hazırlanmıştır.
Amacımız, çocuğu bir bütün olarak algılayıp farklı disiplinleri aynı program içerisinde tanımasına olanak sağlayarak kendini ifade edip geliştirmesidir.
Güneş Savaş ( Yaratıcı Atölye Eğitmeni )

1975 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi Güzelsanatlar Fakültesi Resim bölümü mezunu. 1997den beri Galatanın Şahkulu mahallesinde iki arkadaşıyla birlikte Oda Projesi adını kullanarak mahalleli çocuklar ve çocukların aileleriyle birlikte oluşturdukları çeşitli sanat projeleri gerçekleştirmekteler. Oda Projesi; pek çok alandan sanatçıyla mahallelinin ortaklaşa çalışmalar gerçekteştirmelerine aracı olmayı üstlenmiş bir sanat grubu. Oda Projesi Galata dışında Gültepe’de Proje4L Güncel Sanat Müzesiyle birlikte Gültepedeki çocukların ve çevre okulların müzeyle aralarındaki ilişkiyi geliştirmek için pek çok çalışma gerçekleştirdi. Ayrıca Oda projesi 2001’de Gwangju Bienalinde (Güney Kore), 2003 Finlandiyada Platfor adlı sanat galerisi aracılığıyla çocuklarla birlikte sanat projeleri gerçekleştirdi.
Güneş Savaş yurt içi ve yurt dışında Oda Projesiyle birlikte çocuklara da yönelik veya sadece çocuklar için oluşturulmuş projelerde ve Atölye Çocukevi’ nde çalışmalarını sürdürmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT