Kahve tutkunları için çekirdekten eğitim! Artık evinizde veya ofisinizde en güzel en kolay kahve pişirme teknikleriyle harika tatlar yakalayabileceksiniz. Kahvenin tarihinden, yetiştirilmesine, kavurmadan öğütmeye bilgi dolu bir yolculuk. En taze, en iyi kahve çekirdeğini nasıl temin ederiz? Sağlıklı, soğuk demleme “cold brew” nasıl yapılır? Hiçbir katkı maddesi olmaksızın, elinizin altında bulunan çikolata ve meyvelerden nasıl doğal aromalar üretebilirsiniz? V 60 hario syphon chemex aeropress nedir? Kahve demleme yöntemlerini ve ekipmanlarını uygulamalı olarak öğreneceğiniz Barista eğitimi CityCooks Mutfak Okulunda! Kurs bitiminde kursiyerlerimize o muhteşem kahvelerimizden birer paket hediye edilecektir.
1. Gün: Barista & Kahvenin tarihi Kahvenin serüveni, "Tarladan Fincana" Roasting çeşitleri Öğütülme kalibrasyonları Kahvenin ticari formları Kahve yapım yöntemleri Kahve yapım standartları Yüksek orijinli kahveler
3.Gün: Kahve çeşitlerinin uygulamalı yapımları, sunumları, süslemeleri ve tadımları Ekipman seçimi ve yerleşimi
*Dersler 4’er saattir. *Derslerin telafisi yapılmaz. *Ücret iadesi yoktur.
19:00-22:00
- Workshop programları en az 14 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Ücret iadesi yoktur.- Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.- City Cooks Mutfak Okulu, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.