Belgesel Film Çekiyoruz

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 26 Ekim 2008 Pazar

Yer: BSB Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği

Nereden Alınır: www.bsb.org.tr

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No: 6 Kat: 4 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 90 96 - 245 89 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 26, 2008
BELGESEL FİLM ÇEKİYORUZ Atölye Çalışması

Ülkemizdeki belgesel sinema çalışmalarını geliştirmek, yeni yönetmenler yetiştirmek ve konunun etkinlik alanını genişletmek amacıyla BSB Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği ‘BELGESEL SİNEMA ATÖLYESİ’ düzenliyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla,İstanbul’da yapılacak olan atölye kapsamında önce teorik dersler verilecek daha sonra da ortak bir belgesel film gerçekleştirilecek.
Kendi alanında uzman eğitmenlerin ders vereceği programda “Belgesel Sinemaya Giriş”, “Yapım Süreçleri”, “Senaryo”, “Film Çekimi” ve “Kurgu” gibi bölümler yer alıyor. Dersler Cumartesi ve Pazar günleri BSB’nin Beyoğlu’ndaki sinema salonunda gerçekleştirilecek. Öğrenci sayısının 25 kişi ile sınırlı olduğu atölye konusunda ayrıntılı bilgi almak ve kayıt olmak için mesai saatleri içinde ilgili telefonlardan bilgi alınabilir. Başvuru formu web adresinden temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT