Beyoğlu'nun Arka Sokaklarından Kara

Tarihler: 24 Eylül 2016 Cumartesi ~ 24 Eylül 2016 Cumartesi 24 Eylül 2016 10:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 115.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2016 ~ Eyl 24, 2016
Beyoğlu'nun Arka Sokaklarından Karaköy'e Fotoğraf Etkinliği, 24 Eylül'de Merakettiklerin atölyesinde...

"Saat 10:00'da buluşup, Taksim Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak Sıraselviler Caddesine, İstiklal Caddesi'nin arka sokaklarına, pasajlara, kiliselere, duvar resimleri ve graffitilerle süslü sokaklardan Galatasaray'a, Asmalımescit'e, Tünel'e uzanan gezimiz günün son ve harika ışıklarını Karaköy'de takip ederek son bulacak. Belki yüzlerce kez geçip pek de fark edemediğimiz ya da bilmediğimiz Beyoğlu'nu fotoğrafçı gözüyle birlikte keşfedeceğiz. Teknik sorularınız varsa cevaplamak, çekim teknikleri konusunda yardımcı olmak, sizlerle sokaklarda fotoğrafın, güzel ışığın ve ilginç insan öykülerinin peşinde olmaktan mutluluk duyacağım."

Koray Akten
Koray Akten 1969 doğumlu, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunudur. 1995 yılından bu yana bilişim ve elekomünikasyon sektörlerinde satış yöneticiliği pozisyonlarında çalışmış, 2007 yılından beri İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği İFSAK’ın Eğitim Birimi’nde görev yapmakta, Temel Fotoğrafçılık Atölyesi dahilinde ders vermektedir. 2009 – 2011 yılları arasında Yönetim Kurulu’nda da yer almıştır. Facebook’daki “Amatör Fotoğrafçılık Saha Eğitimi sayfası” ile fotoğraf gezileri düzenlemektedir.Ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli ödül ve sergilemeleri mevcuttur.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 24.09.2016 tarihinde 10:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. - Biletinizi satın aldıktan sonra referans kodunuz ile birlikte 0532 605 1710 numaralı telefonu arayarak bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT