Çocuklar Kariyerlerine İlk Adımı Kadir Has Üniversitesi’nde Atıyorlar

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 11 Haziran 2011 Cumartesi 10:00 – 13:00

Yer: Kadir Has Üniversitesi

Ücret: 650,00 TL

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali / İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 533 57 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ Haz 11, 2011

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, 11-14 yaş arasındaki çocuklar için yepyeni bir eğitim programı sunuyor. Kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla hazırlanan bu programda çocuklar hem kendilerini daha yakından tanıyacak, hem de meslekler dünyasında ufak bir gezinti yapacaklar.

Kariyerime İlk Adım Sertifika Programı, çocukların, seçimlerini etkileyebilecek tüm diğer etkenlere rağmen neyi isteyip istemediklerinin farkında olmalarını ve önlerindeki seçeneklerden onları en mutlu edecek olanı seçebilmeleri için bugünden ufak adımlar atmalarını amaçlıyor. Bu program sürecinde çocuklar kendilerini daha yakından tanıyıp ilgilerini, değerlerini, becerilerini, başarılı oldukları alanları ve rollerini farkederken; günümüzün sürekli değişen meslekler dünyasına da bir bakış atarak seçmek isteyebilecekleri mesleklerin kendi becerileri ile uyumunu gözden geçirebilecekler.

Hazırlanan programın her modülü 2 ayrı bölümden oluşuyor. İlk bölümde çocuklarla kendilerini ve meslekler dünyasını tanımalarına yönelik bazı etkinlikler yapılırken; ikinci bölümde farklı meslekleri yapan kişilerle tanışma ve onların mesleklerine daha yakından bakma imkanı bulunuyor. Konuk olarak çağrılacak kişilerin meslek grupları, kariyer gelişimi alanında yaygın olarak kullanılan, John Holland tarafından geliştirilen RAISEC modeli doğrultusunda seçilerek, eğitim programı içinde yeniden yapılandırıldı.

Program sonunda her katılımcıya program süresince yaptığı çalışmaları kapsayan bir portfolyo ve Kadir Has Universitesi Kariyere İlk Adım Sertifikası verilecek. Ücreti 650 TL+KDV olan 18 saatlik sertifika programı, 7 Mayıs – 11 Haziran 2011 tarihleri arasında Cumartesi günleri, 10:00 – 13:00 saatleri arasında yapılacak.

MODÜL 1 – 7 Mayıs 2011 - Tanışma, İlgiler, Mesleki Hayaller - Meslek Tanıtımı
MODÜL 2 – 14 Mayıs 2011 - Beceriler, İlgiler - Meslek Tanıtımı
MODÜL 3 – 21 Mayıs 2011- Roller, Değerler - Meslek Tanıtımı
MODÜL 4 – 28 Mayıs 2011 - Meslekler, Meslek - Eğitim İlişkisi - Meslek Tanıtımı
MODÜL 5 – 4 Hazirans 2011 - Rol Modelim, Başarılarım, İhtiyaçlarım - Meslek Tanıtımı
MODÜL 6 – 11 Haziran 2011 - Meslek Tanıtımı - Hedeflerim, Hayallerim, Değerlendirme

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT