Çocuklara Atölyeler

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba Çeşitli saatler

Yer: Portakal Ağacı

Nereden Alınır: portakalagaci@portakalagaci.org

Adres: Ezo Sunal Çocuk Atölyesi, Göztepe Göztepe İstanbul

Telefon: 0534 522 92 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008

ÇOCUKLARA ATÖLYELER

Portakal Gezginleri icin ilk bir ay icerisinde yeni katilim soz konusu olabilecek. Resim Bahane ‘acik atolye` seklinde uygulandigindan, onceden rezervasyon yaptirmak kosuluyla gunluk katilim da mumkun. Portakal Gezginleri katilim bedeli aylik 200 YTL. Resim Bahane katilim bedeli aylik 230, gunluk 60 YTL. Malzeme dahil. Kayit icin, bu adrese mail atabilir ya da 0534 522 92 60‘i arayabilirsiniz.

Portakal Gezginleri
Yoneten/Uygulayan: Yesim Tezgoren
4-6 yas grubu
Her Cumartesi, 11.00-12.00 arasi
Deneyimli bir rehberin onculugunde, drama eksenli, bol kahkahali bir muzikal seyahat. Seyahatin gezginleri, resim cizerek, masallar anlatarak, oyun oynayarak notalar ogrenilir mi? Ses ve ritim nedir? Muzik yapmak icin sadece notalari bilmek yeterli midir? Peki nedir ki bu notalar? Resimler, heykeller, kitaplar, filmler muzigi besler mi, sorularinin yanitlarini ogrenerek, unutamayacaklari bir maceranin icinde bulacaklar kendilerini. Portakal Gezginleri atolyesinde cocuklar oyun ve kucuk egzersizlerle solfej ogrenmeye ve temel duzeydeki muzik parcalarini okumaya basliyorlar. Bu sirada enstrumanlarla da tanisip temel duzeyde muzik kulturu ediniyorlar.

Resim Bahane
Yoneten/Uygulayan: Sedef Hatapkapulu
5-7 ve 7-9 yas grupları
Her Çarşamba, 17.30-18.30 arasi, Acik Atolye
Cocuklarin da, buyuklerin de kendilerini iyi hissetmeye haklari var. Bu ister resim yoluyla olsun, ister ziplayarak, ister gezerek... Sonucta ortaya cikan urun, onu yaparken yasanan surec, ogrenilenler, karsilasilanlar kadar degerli degildir. Onun icin; ‘resim bahane`.Resim Bahane atolyesinde cocuklar hem kendileri resim yapar, sanat uretir hem de cesitli oyunlarla ustalarin tablolari hakkinda konusur, sectikleri sanat kartpostallarindan grup sergileri hazirlar, dia gosterileriyle resim okuma pratikleri gelistirirler. Atolye boyunca zaman zaman sergi gezileri de duzenlenerek, cocuklarin yasayan sanat ortamlari ile temaslari da saglanir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT