2 Aylık temel mutfak eğitimi akşam programı yeni dönem için kayıtlar başladı.
Gündüzleri çalışan ve henüz profesyonel eğitim almaya vakit bulamayan mutfak severleri,zengin bir içerik ile donatılan , bol reçeteli bu yeni programa bekliyoruz..
Bıçak bilgisi ve çeşitleri , kesim teknikleri ve bıçak güvenliği , sebze meyve kesim teknikleri
Balık,tavuk , kuzu ve dana eti üzerinde çaışmalar , kemikten ayırma ve kemik suyu yapımı
Ana ve yan soslar ve kullanımı
Çorbalar ve türleri , taneli , püre ve meyaneli
Pişirme yöntemleri ,soteleme ve tava sosları ,yahnileme ,fırında pişirme ,tavada ve derin yağda kızartma , ızgaralar ve pilavlar
Tatlılar , meyveli ,sütlü ,şerbetli popüler
Temel tart hamurları , meyveli tartlar ve kiş yapımı
Kahve bilgisi ve eğitimi
Kanepeler , sandviçler ve atıştırmalıklar
Şarap eğitimi , yemek-şarap uyumu
Salı ve Perşembe 19:00 - 22:00