Daniel O'Donnell Kayra Wine Center'da

Tarihler: 11 Ocak 2012 Çarşamba ~ 11 Ocak 2012 Çarşamba

Yer: Kayra Wine Center

Adres: Sıraselviler Caddesi No: 55/A 34433 Cihangir, Beyoğlu - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 91 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2012 ~ Oca 11, 2012

“Bir Şarap Bilgesinin 30 yılı” Kaliteli şarapların ustası Daniel O’Donnell Kayra Wine Center’da

Kayra’nın şarap yapım uzmanı Daniel O’Donnell, 30 yıllık şarap deneyimini şarap severlerle paylaşıyor. Kaliforniya'dan başladığı şarap yolculuğunda Şili'den Çin'e uzanan geniş bir coğrafyayı kat eden ve bu yıl 40'ncı hasadını yapan Daniel O’Donnell, 30 yıl süren çalışmalarının sonuçlarını Kayra Wine Center’da “Bir Şarap Bilgesinin 30 Yılı” etkinliğinde anlatacak.

11 Ocak Çarşamba günü 19:00-21:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte Daniel O’Donnell’ın farklı ülkelerde yaptığı şaraplar tadılacak. Katılımcılar şarap yapım uzmanının farklı ülkelerde ürettiği bu şarapları bizzat kendisinden dinleme şansı bulacaklar!

Daniel O’Donnell, kaliteli şarap üretiminde ustadır. Şarap kalitesi, bağcılık ve üretim konularında tecrübesini kanıtlamıştır. Kaliteli şarap üretiminin yeniden gelişiminin tamamlanmasından sonra “Taster Guild International” tarafından Kaliforniya Eyaleti’nde “Yılın Şarap Uzmanı” seçilmiştir. Pek çok firmada şarap yapım ve kav bölümü uzmanlarının yetişmesinde de önemli roller oynayan O’Donnell, Kaliforniya’nın saygın şarap markalarını kaliteli şarap üretmek amacıyla yeniden yapılandırmıştır. Çeşitli ülkelerde şarabın üretilmesi ve seçilmesi aşamasında ve üzüm alımında tecrübeleri olmuştur.

Şarap üretimi ve yapımında Bulgaristan, Arjantin, Şili, Avusturalya, İtalya, Fransa ve Çin gibi ülkelerde tecrübesi olan ve kuzey yarımkürede 30, güneyde de 10 olmak üzere toplam 40 hasatta bulunan Daniel O’Donnell, 2006 yılından bu yana Kayra’nın birbirinden leziz ve bol ödüllü şaraplarının mimarıdır.

Kayra Wine Center; sizlere, bu başarılı şarap uzmanının deneyimlerine tanıklık etme fırsatı sunuyor. “Bir Şarap Bilgesinin 30 yılı”; 30 yıllık şarap aşkının dillendiği farklı şişelerde, farklı ülkelere ait lezzetleri içeriyor.

Önemli Not: Daniel O’Donnel’in tadım etkinliği İngilizce olacaktır.

Bilgi ve rezervasyon için: info@kayrawinecenter.com / 0212 252 91 61

www.kayrawinecenter.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT